پایگاه خبری اوشیدا 22 ارديبهشت 1393 ساعت 14:08 http://oshida.ir/vdcbasb5.rhb0spiuur.html -------------------------------------------------- عنوان : بهترین نوع نان برای افراد چاق و دیابتی -------------------------------------------------- اوشیدا: نان‌ها مواد غذایی مناسبی هستند و نگهداری آ‌ن‌ها هم باید در مکانی مناسب باشد. متن : به گزارش پایگاه خبری اوشیدا: دکتر پیام فرهبخش متخصص تغذیه گفت: استفاده از جوش شیرین در نان می تواند مشکلات متفاوتی اعم از، از بین بردن ویتامین های گندم و مشکلات گوارشی را برای افراد داشته باشد، به همین دلیل توصیه می شود خمیر مایع جایگزین جوش شیرین شود. وی افزود: بهترین نوع نان برای افراد چاق و دیابتی نان سبوس دار، سنگک، بربری و نان جو است و استفاده از نان سفید به دلیل سبوس فراوان به خصوص در افرادی که بیماری کلیوی دارند، توصیه نمی شود. وی ادامه داد: از نگهداری نان در روزنامه و نایلون و یخچال خودداری کنید و برای نگهداری آن بهتر است از فریزر استفاده کنید، چرا که دمای یخچال باعث رشد قارچ و باکتری می شود