گزارشی از پیگیری تعطیلی کارخانه آرد سیستان،

کارخانه آرد سیستان در انتظار روزنه ای برای جان گرفتن/ خبرهای خوش از راه اندازی مجدد کارخانه ای که 200 فرصت شغلی ایجاد می کند

8 تير 1394 ساعت 12:42

کارخانه آرد سیستان به عنوان یکی از فرصتهای اشتغالزایی در منطقه به حالت خاموشی رفته است.


به گزارش پایگاه خبری اوشیدا: شرایط خشکسالی و نبود امکانات برای جذب سرمایه گذار به منطقه سیستان و از سوی دیگر مشکلات معیشتی و استفاده نکردن بهینه و اصولی از مزیت و مزایای مرز به عنوان یکی از پتانسیل های موجود درسیستان تنها در حد حرف و تعریف باقی مانده و عملا شاهد پیشرفت چشمگیری در زمینه رشد اقتصادی و ایجاد فرصت اشتغالزا و درآمد زا نیستیم.

کارخانه آرد سیستان به عنوان یکی از فرصتهای اشتغالزایی در منطقه به حالت خاموشی رفته است.
این کارخانه واقع در شهرستان نیمروز سالهاست که بجای آسیاب کردن گندم و تولید آرد ،متاسفانه گرد و خاک حاصل از خشکسالی تالاب هامون را سرمه دستگاههای خود کرده است.

کارخانه ای که زمانی برای بیش از 100 نفر بصورت مستقیم اشتغالزایی ایجاد نموده بود ،اما امروز بدلیل مشکلات مالی و تامین نشدن بودجه به تعطیلی کشیده است.

فرصتهای اشتغالزایی و سرمایه گذاری برای جامعه امروز سیستان نیاز ضروری و فوری است و اینگونه فرصت ها نباید با اندکی تلاش بسوزد و مردم سیستان حسرت به دل یک کارخانه بمانند.


حدود یکسال و نیم از پیگیری و گزارش خاک خوردن و تعطیلی کارخانه آرد زابل از سوی این پایگاه خبری می گذرد و هنوز با گذشت این زمان خبری از راه اندازی مجدد این کارخانه نیست، در مصاحبه ی با حسین آزاد مدیر عامل کارخانه آرد زابل ،وی عمده ترین مشکل و دلیل تعطیلی کارخانه را مواجه شدن با کسری منابع مالی و حمایت کمرنگ مسئولین اعلام کرد.

وی گفت: راه اندازی مجدد کارخانه در صورت حمایت مسئولین و مدیران شهرستانی و استانی صورت خواهد گرفت که در بحث اشتغالزایی کمک بسیار خوبی خواهد نمود.

آزاد با اشاره به اینکه بخشی از منابع مالی تامین شده است ،افزود: در تلاش هستیم تا بتوانیم بخش دیگری از منابع مالی مورد نیاز کارخانه را تامین کنیم که در این مسیر به حمایتهای مسئولین نیازداریم تا توجه ویژه ی به این امر داشته باشند.

وی در پایان اشاره کرد : با بازگشایی دوباره کارخانه آرد تمامی کارگران بیکار شده دوباره به سر کار خود بر خواهند گشت و ان شالله این مهم در سال 94 به وقوع خواهد پیوست.

محمد حسن دهمرده فرماندار شهرستان نیمروز نیز در این خصوص گفت: تا سه ماه آینده فعالیت این کارخانه شروع خواهد شد.

وی افزود: این کارخانه پس از ده سال فعالیت در سال 87 بدلیل مواجه شدن با مشکلات مالی ،کسری بودجه و عدم تخصیص سهمیه تعطیل شده است.

فرماندار شهرستان نیمروز تصریح کرد: تولید روزانه این کارخانه به میزان 200 تن بوده که در حدود نیمی از سهمیه آرد روزانه حوزه سیستان را در بخش عشایری -روستایی و شهری تامین داشته است و برای تعداد 200 نفر بصورت مستقیم و غیر مستقیم اشتغالزایی داشته است.

دهمرده راه اندازی مجدد این کارخانه را با توجه به هم مرز بودن سیستان با کشور افغانستان و تولید گندم در حوزه سیستان مهم ارزیابی کرد و گفت: با راه اندازی این کارخانه از لحاظ اقتصاد مقاومتی منبع بسیار خوبی بر صادرات گندم و آرد بر کشور همسایه می تواند باشد.


انتهای پیام/


کد مطلب: 38631

آدرس مطلب: https://www.oshida.ir/vdca6ine.49nae15kk4.html

اوشیدا
  https://www.oshida.ir