طرح تشدید نظارت بهداشتی بر تولید ،توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی ویژه ماه مبارک رمضان در زهک
رئیس اداره دامپزشکی زهک گفت: طرح تشدید نظارت بهداشتی بر تولید ،توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی ویژه ماه مبارک رمضان را از 25 خرداد لغایت 28 تیرماه به اجرا گذاشته است.
مرتضی ذوالفقاری رئیس اداره دامپزشکی زهک در گفت و گو با خبرنگار
اوشیدا از اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی ویژه ماه مبارک رمضان در این شهرستان خبر داد.
ذوالفقاری افزود: اداره دامپزشکی شهرستان زهک با هدف حفظ سلامت مومنین روزه دار طرح تشدید نظارت بهداشتی بر تولید ،توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی ویژه ماه مبارک رمضان را از 25 خرداد لغایت 28 تیرماه به اجرا گذاشته است.
وی گفت: بدین منظور جهت کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی ویژه ایام ماه مبارک رمضان در این شهرستان،کارشناسان دامپزشکی زهک در تاریخ ذکر شده در قالب سرویس های ثابت و سیار بصورت کشیک عمل کردند.
رئیس اداره دامپزشکی زهک بیان کرد: شهروندان فراورده های خام دامی مورد نیاز خود را اعم از گوشت قرمز، مرغ، ماهی و تخم مرغ را صرفا از مراکز مجاز عرضه تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند و شماره تلفن 1512 آماده پاسخگویی و دریافت نکته نظرات ،پیشنهادات و شکایات هموطنان می باشد.
انتهای پیام/