توسط مخترع سیستانی انجام شد؛

حذف یون های منیزیم و سولفات از آب آشامیدنی/کاهش آسیبهای وارده به شبکه آبرسانی و بیماری های گوارشی

26 مهر 1396 ساعت 8:53

مخترع سیستانی گفت: با طراحی و ساخت دستگاه حذف یون های منیزیم و سولفات آب آشامیدنی سلامت شبکه آبرسانی و دستگاه گوارش تامین می شود.


به گزارش پایگاه خبری اوشیدا؛ احسان اوکاتی اهل شهرستان زابل برای نخستین بار با اختراع دستگاه حذف یون های منیزیم و سولفات آب آشامیدنی بوسیله آهک و پلی آلومینیوم کلراید خبرساز شد.

اوکاتی مخترع جوان سیستان و بلوچستان طراحی و ساخت دستگاه حذف یون های منیزیم و سولفات آب آشامیدنی بوسیله آهک و پلی آلومینیوم کلراید را ارائه کرد.

این مخترع سیستانی با درک مشکل شبکه آبرسانی و بیماری های ناشی از آن (مانند سنگ کلیه و بیماری های گوارشی) طرح جدیدی برای کاهش ورود خسارت بر شبکه آبرسانی به واسطه سختی آب بر ارائه کرده است.

احسان اوکاتی درباره طرح ابتکاری خود به خبرنگار اوشیدا گفت: این طرح با همکاری مهندس زرداد نارویی (مهندس مکانیک) انجام شده و نقش مهمی در کاهش آسیبهای وارده به شبکه آبرسانی ناشی از سختی آب و همچنین کاهش بیماری های گوارشی دارد.

وی گفت: ساخت این دستگاه که با هدف سختی گیر طراحی شده به مدت ۶ ماه به طول انجامید و در حال حااضر دستگاه یاد شده قابليت حذف یون های کلسیم، منیزیم و سولفات را دارا میباشد که یک روش جدید برای حذف سولفات براساس ترسیب یا تشکیل بلور میباشد.

اوکاتی خاطرنشان کرد: از مزایای این روش می توان به کلسیم اضافی راکتور cstr باعث تشکیل پلت های درشت با هسته گذاری بالا که باعث افزایش راندمان و درنتیجه کاهش میزان تزريق مواد شیمیایی می شود، اشاره کرد.

این مخترع اظهار داشت: این دستگاه به صورت پایلوت در تصفیه خانه آب شهرهای سیستان به کارگرفته شده و تاکنون نتایج حاصله بسیار مطلوب بوده و اکنون نیاز به حمایتهای مادی و معنوی مسئولین ذیصلاح دارد تا ضمن تجاری سازی آن زمینه برای طرحها و ایده های دیگر که در ذهن ما است فراهم شود.

انتهای پیام


کد مطلب: 61681

آدرس مطلب: https://www.oshida.ir/vdcb80b0.rhb8wpiuur.html

اوشیدا
  https://www.oshida.ir