راه اندازی اورژانس اجتماعی در شهر های بالای ۵۰ هزار نفر جمعیت

زهک آنلاین , 9 شهريور 1393 ساعت 9:42

مدیرکل دفتر امور آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی کشور از ایجاد اورژانس اجتماعی تا پابان سال در تمام شهر های بالای پنجاه هزار نفر در سراسر کشور خبر داد.


به گزارش پایگاه خبری اوشیدا: دکتر حبیب‌الله مسعودی فرید به نقش اورژانس اجتماعی در کشور اشاره کرد و افزود: اورژانس اجتماعی در پیشگیری از آسیب های جامعه نقش کلیدی دارد.
وی با بیان اینکه تلفن ۱۲۳، خدمات سیار، مراکز مداخله در بحران و پایگاه های خدمات اجتماعی چهار بخش اصلی تشکیل دهنده اورژانس اجتماعی است، تصریح کرد:پس از تماس با واحد ۱۲۳ در صورت نیاز اورژانس اجتماعی به محل اعزام می شود و خدمات سیار در مواردی از قبیل کودک آزاری،همسر آزاری،اقدام به خود کشی و مواردی از این قبیل ارائه می گردد.
مدیر اورژانس های اجتماعی کشور به وظایف بخش مراکز مداخله در بحران نیز اشاره کرد و افزود: این بخش برای مواقعی می باشد که مددجو نیاز به مراقب داشته باشد و مدت مراقب در محل مرکز از دو تا ۲۱ روز می باشد.
وی در خصوص پایگاه های خدمات اجتماعی اظهار داشت: این پایگاه ها در مکان های آسیب پذیر و حاشیه ای ایجاد می شوند تا مشکل در همان محل در سریع ترین زمان ممکن رفع شود.
مسعودی فرید هزینه تجهیز و راه اندازی هر مرکز اورژانس اجتماعی را ۲۰۰ میلیون تومان عنوان کرد و افزود: بیش از ۱۷۰ شهر در کشور دارای اورژانس اجتماعی می باشند که تا پایان سال تمامی شهر های بالای ۵۰ هزار نفر جمعیت دارای اورژانس می شوند.

 


کد مطلب: 32539

آدرس مطلب: https://www.oshida.ir/vdcb9sbf.rhb5fpiuur.html

اوشیدا
  https://www.oshida.ir