گلایه های مردم زابل از انتصاب مجدد شهردار سابق؛

فرصت سوزی شورای شهر با انتخاب شهردار سابق/ آزموده را آزمودن خطاست

24 مهر 1396 ساعت 11:56

دقیقا دو روز قبل شورای شهر زابل پس از تاخیری طولانی اقدام به انتخاب شهردار سابق زابل به عنوان شهردار جدید کرد.


به گزارش پایگاه خبری اوشیدا؛ همزمان با انتخاب شهردار زابل موجی از نارضایتی در سرتاسر زابل به راه افتاد و در این راستا شمار زیادی از مردم خواهان تغییر نظر شورای شهر شدند.

تجمع در محل شورای شهر تنها بخشی از اعتراضات مردم‌زابل به شمار می رود اما با این حال شورای شهر از نظر خود بازنگشت.

پس از انتصاب شهردار زابل شمار زیادی از اهالی شهرستان زابل با ارسال پیام و یا برقراری مکالمه تلفنی با پایگاه خبری اوشیدا اعتراض خود را نسبت به انتصاب شهردار سابق اعلام کردند.

مهندسی ابقاء شهردار زابل، دهنکجی به برون رفت از وضع رقت بار توسعه ی منطقه ی سیستان است

یکی از شهروندان زابل گفت: مهندسی ابقاء شهردار زابل، دهنکجی به برون رفت از وضع رقت بار توسعه ی منطقه ی سیستان است چرا که وی در دوران قبل امتحان خود را پس داده است.

عباس نورزایی به خبرنگار اوشیدا گفت: در دوران تصدی شهردار مورد بحث، همواره شاهد پس رفت اوضاع کالبدی نظام شهری زابل به عنوان ام القرا و پیشانی منطقه ی سیستان بودیم.

وی افزود: قریب به اتفاق جوانان مطالبه گر، دلسوزان توسعه ی منطقه، آسیب شناسان اجتماعی، محققاً بر این باور بودند و هستند که باید نگرش های قومی، تعصبات قشری و جناحی را کنار گذاشت و طرحی نو درانداخت و فردی توانمند از میان صدها مرد یا زنان پراستعداد و کارآی اجرایی و صاحب فکر و اندیشه ی سیستانی را برای تصدی امور شهر برگزید.

نورزایی خاطرنشان کرد: در ۲۲ مهر ۱۳۹۶ در کمال ناباوری، شاهد ابقای شهرداری بودیم که صرف نظر از شخصیت حقیقی اش که مورد احترام ماست، توان او را در اداره ی شهر، قبلاً آزموده بودیم و نمره ی قابل قبولی از محمل اجرایی و مهلت داده شده در این آزمون، دریافت نکرده بود.

وی اضافه کرد: اینجا کانون بحث را باید متوجه چه کسی کرد؟ اعضای شورای اسلامی شهر را چه کس یا کسانی انتخاب کرده اند؟ آیا جز مصداق «چون نیک نظر کرد پر خویش در آن دید»، نیستیم؟ آری اینچنین است.

نورزایی اظهار کرد: طبق فرموده خداوندی که تربیت کننده ی ما است، «ان الله لا یغیرُ مابقوم حتی یغیروا ما بانفسهم/خداوند حال هیچ قومی را تغییر نمی دهد تا زمانی که خود آن قوم حال شان را تغییر دهند.»

وی تاکید کرد: آیا با تصمیم اشتباه و باندی اعضای شورای اسلامی یک شهر، باید نشست و شاهد فرصت سوزی عمرانی و توسعه ی شهر، بود؟ آیا صرفاً تجمع و دادن شعارهای احساسی و هیجانی، کافی است؟ به نظر می رسد، این تجمعات اگر دستاویز دشمن نشود و از مسیر قانونی اش انجام شود، لازم است، اما کافی نیست.

نورزایی تصریح کرد: انجام پیگیری موضوع رسیدگی به تخلف شورای اسلامی، به مصداق ضرب المثل قدیمی «هر چه بگندد نمکش می‌زنند...» از مسیر نهاد نظارتی خود باید انجام شود.

وی بیان کرد:نظارت بر عملکرد شوراها و نظارت بر مصوبات و مقرراتی که شورا وضع می‌کند، مسئله ی مهمی است. اگر اعضای شورا، در انتخاب و ابقای شهردار، مرتکب خلافی شده اند باید به «هیئت حل اختلاف و رسیدگی به شکایات شوراهای اسلامی » که برای روستا و بخش به ریاست فرماندار و برای شورای شهر، به ریاست استاندار برگزار می شود، شکایت کرد تا از مجرای قانونی، مورد رسیدگی قرار گیرد.

نورزایی اضافه کرد: برای قرار گرفتن در این مسیر، باید «سخن قانونی» و «ایراد محکمه پسند» برای مطرح کردن نیز وجود داشته باشد، در غیر این صورت، هزاران نوشته در فضای مجازی، تجمعات و تحرکاتی از قبیل و آنچه انجام شده و می شود، ره به جایی نخواهد برد.

امیدهایی که به ناامیدی کشید

یکی دیگر از شهروندان زابل عنوان کرد: با انتخاب شورای شهر جدید منتظر تحول و تغییر در سطح شهر زابل بودیم اما با انتخاب شهردار قبل تمامی امیدها به ناامیدی گرایید.

سنچولی به خبرنگار اوشیدا گفت: زابل احتیاج به مسولان دلسوز دارد بنابراین در انتخاب ها باید توجه بیشتر داشت.

وی تصریح کرد: زابل دارای افراد توانمند زیادی است بنابراین شورای شهر می توانست انتخاب های بهتری داشته باشد اما علیرغم تاخیر در انتخاب شهردار گزینه مناسبی برای تصدی این سمت نکرد.

سنچولی تاکید کرد: شورای شهر از این فرصت چهارساله ای که در اختیار دارد استفاده بهینه ای در جهت رفع مشکلات شهری زابل داشته باشد.


انتهای پیام


کد مطلب: 61654

آدرس مطلب: https://www.oshida.ir/vdcba0b0.rhb8spiuur.html

اوشیدا
  https://www.oshida.ir