رئیس دانشگاه زابل عنوان کرد؛

پیش از انقلاب هیچ دانشگاهی در منطقه نبود/از حضور در جمع مراکز برتر علمی کشور تا کمک به کشاورزی و دامداری استان

6 بهمن 1397 ساعت 12:09

رئیس دانشگاه زابل گفت: دانشگاه زابل از بدو تاسیس رفع مشکلات و معضلات منطقه را در برنامه داشت پرورش شترمرغ توسط دانشگاه شروع شد اولین گروه از آفریقای جنوبی به کمک جهاد کشاورزی وارد شد تا تبدیل به الگو شود.


به گزارش پایگاه خبری اوشیدا، سیستان و بلوچستان پس از انقلاب اسلامی با تحولات زیادی رو به رو شد از جمله رشد علمی این منطقه که در زمان طاقوت شدیدا عقب نگه داشته شده بود به لطف جمهوری اسلامی ده ها دانشگاه در منطقه ایجاد شد که باعث دسترسی راحت تر مردم به خدمات آموزشی و کشف استعدادهای همراه با حضور نخبگان در منطقه شد.

در همین رابطه موسی بهلولی در گفت و گو با خبرنگار اوشیدا، با اشاره به اقدامات خوب و تحولاتی که پس از انقلاب در منطقه سیستان به وقوع پیوسته، بیان کرد: ایجاد دانشگاه زابل یکی از اقدامات بزرگ نظام بود که باعث مهاجرت معکوس و بازگشت نخبگان سیستانی و حضور نخبگان از سایر مناطق در سیستان شد، و یک کانون فکری در منطقه شکل گرفت.

وی افزود: بعضی از رسالت های دانشگاه همچون گسترش مرزهای علم، رسالت های جهانی هستند، براساس اعلام پایگاه استنادی علوم جامعه اسلام دانشگاه زابل در چند پارامتر جزو ۱۰ دانشگاه برتر کشور شده است.

بهلولی اظهار داشت: دانشگاه زابل از بدو تاسیس رفع مشکلات و معضلات منطقه را در برنامه داشت پرورش شترمرغ توسط دانشگاه شروع شد اولین گروه از آفریقای جنوبی به کمک جهاد کشاورزی وارد شد تا تبدیل به الگویی شود که دانشگاه ایجاد کرد و وارد زندگی مردم هم شده و در ادامه نیز بخش خصوصی هم در این کار ورود پیدا کرد.

وی تصریح کرد: به عنوان یک پایگاه علمی معضلاتی که در منطقه است رصد می کنیم و روی آن ها کار می شود، در سال های خشکسالی که همه چیز مردم از بین رفت در آن سال ها دانشگاه گونه هایی از جمله گاو سیستانی را حفظ و تکثیر کرد و در زمان نیاز در اختیار مردم قرار گرفت.

رئیس دانشگاه زابل با اشاره به تعداد کم دانشجوی سیستانی قبل از تاسیس دانشگاه زابل گفت: به نسبت اوایل تاسیس دانشگاه تعداد دانشجویان بومی رشد قابل توجهی داشته دانشگاه باعث شده سطح سواد منطقه بالاتر برود کمتر خانواده ای است که در سیستان باشد و یک یا دو نفر با سواد نداشته باشد که خیلی از این ها فارغ التحصیل دانشگاه زابل هستند.

وی ابراز داشت: کارآفرینی توسط دانشگاه زابل در کشور برای اولین بار بود در سال گذشته بیش از نیم میلیون نفر بازدید کننده از سایت چاه نیمه دانشگاه زابل داشتیم در منطقه بسیار نادر است که دانشگاهی چنین ارتباطی با مردم داشته باشد، فعالیت های دانشگاه زابل در کشور منحصر به فرد است مردم با مراجعه به ما الگوی کشت می گیرند آموزش کشت گلخانه ای می بینند در بحث پرورش شترمرغ به آن ها کمک می شود.

انتهای پیام/3953


کد مطلب: 66064

آدرس مطلب: https://www.oshida.ir/vdcbagb0.rhb00piuur.html

اوشیدا
  https://www.oshida.ir