فن آوری های نوین شمشیر دولبه ای که بشر را تهدید می کند/ عدم فرهنگ سازی اعتیاد به اینترنت را رقم زده است

17 دی 1396 ساعت 7:27

فن آوری های نوین به عنوان پدیده ای که توانسته سرعت پیشرفت را در جهان ارتقا بخشد بسیار مورد توجه قرار گرفته است.


به گزارش پایگاه خبری اوشیدا؛ تکنولوژی عصر معاصر توانسته مشکلات بسیاری را از زندگی بشر رفع کند و سرعت را در جهان ارتقا بخشد.

این تکنولوژی ها همانقدر که مزایای بسیاری دارد توانسته تاثیرات مخربی نیز بر بطن خانواده و جامعه داشته باشد که در این راستا می توان به کاهش صله رحم و ارتباطات خانوادگی اشاره کرد.

بسیاری از ارتباطات امروز در فضای مجازی شکل می گیرد همچنین خانواده های بسیاری هم به دلیل استفاده نا به جا از فن آوری های نوین به فروپاشی رسیده است.

بازار خرید و فروش نیز امروزه در فضای مجازی جای خود را پیدا کرده به طوری که مشاغل بسیاری در اینترنت ایجاد اما از آن طرف شیوه های کلاهبرداری نیز به شیوه جدیدی رسیده است.

تکنولوژی در ایران اسلامی نیز روز به روز ارتقا می یابد و به همان میزان که تاثیرات خوبی در کشور گذاشته مشکلاتی را هم فراهم آورده است.

وجود معضلات موجود در کشور به واسطه فن آوری از قبیل فضای مجازی نشان از عدم فرهنگ سازی در این رابطه دارد.

کارشناس و مدرس دانشگاه درخصوص کاهش آسیب های اجتماعی در پیشرفت جامعه به خبرنگار اوشیدا گفت: هر فرد دارای سه موقعیت متفاوت زندگی شخصی، زندگی سازمانی و زندگی اجتماعی است.

عرب افزود: در عمل باید نسبت به هر یک از ابعاد و زندگی توجه ویژه ای داشت تا آسیب اجتماعی به آن ها وارد نشود و هر کدام از ابعاد در تعادل کامل با سایر ابعاد تعامل داشته باشد.

وی ادامه داد: زندگی شخصی همان ارتباط فرد با اعضا خانواده خود است که در این راستا باید بررسی کرد که آیا ارتباط فرد با سایر اعضا خانواده ارتباطی مثبت است یا یک ارتباط نایمن؛ به طوری که فرد ارتباطی همراه با ارامش و توام با امنیت روانی با خانواده داشته باشد.

عرب در این راستا ابراز داشت: بسیاری از صاحب نظران و کارشناسان خانواده، نقش زندگی شخصی را در ایجاد آسیب های اجتماعی بسیار پررنگ می بینند چرا که اگر فرد از یک امنیت روانی خوب و مثبت در خانواده خود برخوردار نباشد منجر به اسیب اجتماعی می‌شود.

مدرس دانشگاه تصریح کرد: باتوجه به پیشرفت هایی که درجامعه اتفاق افتاده و تبدیل جهان به یک دهکده دیگر نمی توان از یک اسیب خاص صحبت کرد چرا که الان اکثر اسیب های اجتماعی فراگیر شده است.

عرب اضافه کرد: باتوجه به توسعه ای که در فناوری های نوین و فضای مجازی اتفاق افتاده دیگر نمی توان از یک ارامش و طمانینه خاص صحبت کرد چون اسیب اجتماعی هر منطقه با منطقه دیگر متفاوت است.

کارشناس اجتماعی خاطرنشان کرد: یکی از اسیب های اجتماعی به عنوان معضل عمومی جامعه اعتیاد است که شامل دو بخش اعتیاد به مواد مخدر و اعتیاد به اینترنت می باشد.

وی اذعان داشت: اعتیاد به مواد مخدر وابستگی یک فرد به مواد مخدر است اما اسیبی که امروزه بدتر از اعتیاد به مواد مخدر اتفاق افتاده و جامعه و نوجوانان را که اینده سازان هستند را درگیر کرده اعتیاد به اینترنت و فناوری های نوین است.

عرب یاداور شد: فناوری های نوین همانند یک شمشیر دولبه هم دارای استفاده مثبت و هم دارای جنبه منفی است.

کارشناس اجتماعی ومدرس دانشگاه عنوان کرد:اگر افرادنحوه استفاده کردن از اینترنت را بلد نباشند منجر به اسیب هایی در زندگی آنان می شود.

وی در پایان گفت: قبل از ورود افراد به دنیای مجازی باید از اطلاعات کافی برخوردار و فرهنگ سازی کامل برای آن ها انجام شود تا اعضای جامعه در منجلاب گرفتار نشوند.

انتهای پیام


کد مطلب: 62708

آدرس مطلب: https://www.oshida.ir/vdcc4mqe.2bqix8laa2.html

اوشیدا
  https://www.oshida.ir