فرمانده سپاه زابل در گفتگو با اوشیدا؛

همدلی و همزبانی بسیاری از مشکلات را رفع می کند/وقتی مسئولان حرف و عملشان یکی باشد اعتماد مردم جلب خواهد شد

19 فروردين 1394 ساعت 7:42

فرمانده سپاه زابل با اشاره به سه عنصر اساسی نماز، زکات و امربه معروف و نهی از منکر در بیانات مقام معظم رهبری در پیام نوروزی امسال و با تاکید بر اینکه فرهنگ اقامه نماز باید در جامعه ترویج و نهادینه شود، گفت: نماز خواندن انسان را به خدا نزدیک می‌کند و جامعه را به سوی خیر و سعادتمندی سوق می‌دهد.


محمد ناظری فرمانده سپاه زابل در گفت و گو با خبرنگار اوشیدا در خصوص شعار امسال با عنوان همدلی و همزبانی دولت و ملت اظهار داشت: با شرایط و تحولاتی که در منطقه وجود دارد با همدلی و همزبانی است که می‌توانیم به اقتدار برسیم.

ناظری ‌درباره نامگذاری سال به "دولت و ملت، همدلی و هم‌زبانی" از سوی مقام معظم رهبری اظهار کرد: ما در مسائلی همچون نفت و مسائل هسته‌ای باید یک‌نظر و یک‌زبان و همدل باشیم تا به مقاصد خود برسیم.

وی افزود: نامگذاری های سال از ابتکارات هوشمندانه مقام معظم رهبری است، این ابتکار صرفاً یک تشریفات نیست بلکه تبیین استراتژی و برنامه راهبردی سال جمهوری اسلامی ایران است.

فرمانده سپاه زابل گفت: برای تحقق همدلی و همزبانی دولت و ملت لازم است مسئولین کشور بیشتر پای کار بیایند، زیرا مردم همواره از آغاز و حتی پیش از انقلاب تاکنون نشان داده‌اند که همدل و همزبان نظام و انقلاب هستند و امروز این وظیفه مسئولین است که بیشتر پای کار بیایند.

وی افزود: وقتی مسئولان حرف و عملشان یکی باشد و براساس الگوهای اصیل ایرانی و اسلامی حرکت کنند اعتماد مردم جلب خواهد شد. مردم همواره نشان داده‌اند که دوستدار انقلاب اسلامی هستند. مسئولان هم با ساده زیستی، دوری از فساد ، عقلانیت، تدبیر و توجه به ارزش ها می توانند با مردم هم زبان و هم دل شوند. تصریح کرد: در واقع هزینه‌های دولت برای اعمال برنامه خود در بین مردم با تحقق بخشی به همدلی و هم زبانی کاهش می‌یابد.

وی تاکید کرد:‌ شعار امسال به منظور تقویت اعتماد میان مردم و دولت‌هایی که آن ها انتخاب می‌کنند، است. از طرف دیگر به دولت‌ها برای سرعت بخشی به منظور پاسخ به نیازهای مردم کمک می‌کند.

فرمانده سپاه زابل با اشاره به سه عنصر اساسی نماز، زکات و امربه معروف و نهی از منکر در بیانات مقام معظم رهبری در پیام نوروزی امسال و با تاکید بر اینکه فرهنگ اقامه نماز باید در جامعه ترویج و نهادینه شود، گفت: نماز خواندن انسان را به خدا نزدیک می‌کند و جامعه را به سوی خیر و سعادتمندی سوق می‌دهد.

وی از برقراری تأمین اجتماعی به واسطه نماز، به عنوان یکی از تأثیرات نماز در جامعه یاد کرد و افزود: نماز یگانه عاملی است که می تواند جلوی رذایل اخلاقی را بگیرد و برای تحقق این مهم باید نقش مساجد را در جامعه پررنگ تر کنیم.

این مسئول با اشاره به بخشی از بیانات مقام معظم رهبری که فرمودند؛ حفظ عزت و آبروی ملت ایران بزرگترین معروف است و همه موظفند در این راه تلاش و امر کنند و ابتذال اخلاقی، کمک به دشمنان، تضعیف نظام اسلامی، تضعیف فرهنگ اسلامی، تضعیف اقتصاد و علم و فناوری از مهمترین منکرات است،بیان کرد: با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر دو فریضه اصلی و الهی هستند که باید مبنا و سرلوحه تمام امور قرار گیرند، گفت: بی توجهی و کمتر پرداختن به فریضه الهی امربه معروف ونهی از منکر باعث به خطر افتادن منافع دین مبین اسلامی می شود.

ناظری یادآور شد: تکریم مردم و احترام و رفع مشکلات معیشتی آن‌ها باید در دستور کار دولت باشد و دولتمردان بدانند که باید در کنار مردم بایستند. هر جا که دولت و ملت در کنار یکدیگر بودند و با هم همکاری کردند به هرچه خواستیم رسیده‌ایم. ما باید این بینش را در جامعه جا بیاندازیم تا بتوانیم با اقتدار به اهداف خود برسیم، اگر به همدلی و همزبانی دست پیدا کنیم شاهد رفع بسیاری از مشکلات هستیم.

وی با اشاره به اهمیت رابطه دولت و ملت اضافه کرد: رابطه مستقیمی میان دولت و ملت برقرار است به این معنی که دولتی موفق است که دارای پشتوانه مردمی باشد و به همین صورت ملتی سربلند و موفق خواهد بود که دارای دولتی مقتدر و توانا باشد.


انتهای پیام/


کد مطلب: 37265

آدرس مطلب: https://www.oshida.ir/vdccpiq1.2bqme8laa2.html

اوشیدا
  https://www.oshida.ir