عسکری: اگر سهمیه المپیک پاریس را بگیریم، شاهکار کرده‌ایم/ از نتایج راضی نیستم و از ملت ایران عذر می‌خواهم

4 مرداد 1400 ساعت 11:04

سرمربی تیم ملی تکواندوی کشورمان گفت: با این شرایط سهمیه المپیک بعدی را بگیریم، شاهکار کرده‌ایم، اما با این شرایط مدال نخواهیم داشت.


به گزارش  اوشیدا به نقل از دانا؛ فریبرز عسکری پس از حذف آخرین نماینده ایران از مسابقات تکواندوی المپیک توکیو بیان کرد: روز گذشته توضیح دادم آرمین هادی‌پور مشکل پارگی ACL داشت و جراحان گفته بودند که نباید در المپیک شرکت کند، اما سهمیه به نام او بود. دو گزینه داشتیم یکی اینکه او را خط بزنیم و دوم از شانس ۵۰ درصدی خود استفاده و سعی‌مان را بکنیم.

وی تصریح کرد: هادی‌پور بازی اول را توانست ببرد، اما در بازی دوم پایش یاری نکرد. زانوبندی برای آرمین از خارج از کشور تهیه کرده بودیم که شش میلیون تومان هزینه داشت، اما در المپیک اجازه ندادند که از آن استفاده و گفتند که باید ساده وارد مسابقه شود‌. میرهاشم حسینی هم به تکواندوکار ازبک باخت. بازیکن ازبک پدیده بود و به فینال رفت. البته هاشم هم حریف دست و پا بسته‌ای نبود و بازیکن چین تایپه را شکست داد که یک ماه پیش قهرمان آسیا شده بود.
 
عسکری در پاسخ به این پرسش که «پیش‌بینی می‌کردید بازیکن ازبک تا این اندازه خوب کار کند؟»، گفت: واقعاً پیش‌بینی نمی‌کردیم. او در مسابقات کسب سهمیه آسیا معمولی بود و قبلاً به نمایندگان ایران باخته بود، اما امروز روزش بود و عالی کار کرد.
 
وی در مورد اینکه چرا حسینی پس از باخت برابر نماینده ازبکستان صلابت لازم را نداشت، تصریح کرد: طبیعی است. فشار سنگین است و ورزشکار مطمئن نیست به فینال می‌رود یا نه. سه ساعت با او صحبت کردم که به شرایط مبارزه برگردد و آماده میدان شود. به هر حال مسابقه است و یک سر برد دارد و یک سر باخت.
 
سرمربی تیم ملی تکواندو درباره اینکه اگر به گذشته برگردد، باز هم همین انتخاب‌ها را خواهد داشت، گفت: انتخاب‌ها دست ما نبوده است و در پروسه سه ساله امتیاز جمع کردیم و پنج نفر اول جهان سهمیه گرفتند. اکنون هم بی‌انصافی است بگوییم بچه‌ها خوب نبودند‌. کرونا به ما آسیب زد و ورزش ایران یک سال تعطیل شد.
 
عسکری خاطر نشان کرد: البته هر چه جلوتر برویم وضعیت خراب‌تر می‌شود، چون پول چهار تورنمنت را برای حضور در یک تورنمنت باید بدهیم و برای المپیک یک تورنمنت رفتیم که با کمک کمیته ملی المپیک بوده است. اگر دولت مدال می‌خواهد باید کمک کند. بچه‌های ما جنگنده هستند، اما وقتی به میدان مسابقه نروند، اُفت می‌کنند.
 
وی در مورد نقش مدیریت در فدراسیون تکواندو برای فراهم کردن شرایط گفت: مدیریت موظف است شرایط را برای ورزشکار و مربی فراهم کند. مدیریت اگر منابع در اختیارش باشد، امکانات را فراهم می‌کند. باید برگردیم و ببینیم شرایط فدراسیون چگونه است و من را می‌خواهند یا نه، اما هر کسی انتخاب می‌شود باید سه سال حمایت صورت بگیرد.
 
سرمربی تیم ملی تکواندو در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه خودش تمایل دارد به همکاری با فدراسیون ادامه دهد یا خیر، تصریح کرد: من کارم این است و مربی هستم‌. یا در ایران کار می‌کنم یا به خارج از کشور می‌روم. اگر هیچکدام از آنها هم نشد در یک باشگاه ورزشی فعالیت می‌کنم.
 
وی در مورد اینکه از عملکرد شاگردانش در بازی‌های المپیک توکیو راضی بوده است یا خیر، گفت: دلم می‌خواست با دست پر برگردیم و روی یک مدال حساب می‌کردیم که این اتفاق رقم خورد. واقعاً تکواندو جنگ لحظه‌هاست. من هم راضی نیستم و دلم می‌خواست با مدال برگردیم، اما چیزی کم نگذاشتم. من سه سال هفته‌ای یک شب به خانه رفتم و وجدانم راضی است. مردم حق دارند ناراحت باشند و از آنها عذرخواهی می‌کنم.
 
عسکری در مورد آینده تکواندوی ایران گفت: با این شرایط سهمیه المپیک بعدی را بگیریم، شاهکار کرده‌ایم، اما با این شرایط مدال نخواهیم داشت.
 
انتهای پیام


کد مطلب: 73978

آدرس مطلب: https://www.oshida.ir/vdcdjn05.yt0s56a22y.html

اوشیدا
  https://www.oshida.ir