معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زابل:
نکات مهم پیشگیری از مسمومیت ها در سفرهای نوروزی
26 اسفند 1401 ساعت 20:59
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زابل گفت:در سفرهای نوروزی جهت پیشگیری از مسمومیت های آب و غذا باید نکاتی را رعایت کرد.
جواد اکبری زاده معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زابل ضمن تبریک سال نو و شروع سفرهای نوروزی در گفتگوباخبرنگار اوشیدا بیان کرد: مسمومیت های ناشی از آب و غذا هر سال تعداد زیادی از افراد جوامع مختلف را درگیر می کنند، که عوامل ایجاد کننده آن شامل باکتری ها، ویروس ها و انگل ها هستند. تهوع، استفراغ ، اسهال، درد شکمی، ضعف و بی حالی و کم آبی بدن از مهم ترین علایم این بیماریها است.
اکبری زاده افزود : بهترین راه برای جلوگیری از مسمومیت غذایی این است که غذاهایتان را به روشهای بهداشتی و سالم آماده کنید. برخی غذاها ممکن است در تولید و بسته بندی آلوده شوند. گوشت، تخممرغ و… ممکن است حاوی میکروبهایی باشند که بر اثر حرارت و گرما از بین میروند. اگر این مواد غذایی به شکل خام مصرف شوند و یا به خوبی پخته نشوند ممکن است باعث مسمومیت غذایی شوند.
وی تاکید کرد: همیشه قبل از آشپزی کردن یا خوردن غذا دست هایتان را با آب و صابون بشویید. غذایتان را به درستی بستهبندی و نگهداری کنید. معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زابل خاطرنشان کرد: میوهها و سبزیجات را با دقت ضدعفونی کنید و هر وسیلهای را که با مواد غذایی خام در ارتباط است را قبل از استفاده با سایر مواد کاملا ضد عفونی کنید.
انتهای خبر/
کد مطلب: 75084
آدرس مطلب: https://www.oshida.ir/vdcdoz05.yt0kj6a22y.html
اوشیدا
https://www.oshida.ir