در گفت وگو با بانوی هنرمند مسئول هنرهای تجسمی ارشاد مطرح شد؛

زابل شهری بی روح/ کمبود فضای سبز و عدم جمع آوری آب های سطحی بزرگترین معضلات شهر زابل

25 بهمن 1396 ساعت 7:56

مسئول هنرهای تجسمی ارشاد زابل گفت: کمبود فضای سبز و عدم جمع آوری آب های سطحی از جمله بزرگترین معضلات شهر زابل به شمار می روند.


به گزارش پایگاه خبری اوشیدا؛ زابل شهری است که با انواع کمبودها و معضلات دست و پنجه نرم می‌کند و این معضلات سبب بروز انواع مشکلات در بین مردم و دلسردی آنان شده است.

شهرستان زابل در طول ۲۰ سال اخیر تغییر چشمگیر نداشته و این موضوع سبب زندگی یکنواخت در بین مردم شده به طوری که در این شهر طبق گفته مردم، از بودن در آن لذتی نمی برند.

در دوره جدید شورای شهر زابل مردم امید زیادی برای پیشرفت و تحول در شهر بسته بودند که امیدواریم این خواسته مردم عملی شود.

خبرنگار اوشیدا به گفتگو با بانوی هنرمندی که به نقاشی بر دیوارهای شهر زابل می پردازد پرداخته است که در ادامه می‌خوانید.

از استان گیلان به زابل آمده ام

بانوی هنرمند به خبرنگار اوشیدا؛ گفت: در دو رشته تحصیلی نقاشی و شهرسازی دارای فوق لیسانس هستم بنابراین به دلیل شغل همسرم که عضو هیئت علمی دانشگاه زابل است سه سال قبل به شهرستان زابل کوچ کردیم.

زهرا جمشیدی افزود: در ابتدای آمدن به زابل با دانشگاه ملی همکاری کردم و در گروه شهرسازی تدریس کردم بعد از آن با شهرداری زابل و دوست محمد در زمینه نقاشی دیواری و کاشی شکسته همکاری و سپس کلاسهای نقاشی در ارشاد اسلامی زابل برگزار کردم و به عنوان مسئول هنرهای تجسمی ارشاد توانستم انجمن هنرهای تجسمی را به ثبت رسانم.

وی با بیان اینکه بعد از آن نگارخانه گلستان را با یک نمایشگاه گروهی هنرهای تجسمی افتتاح کردم، افزود: در حال حاضر بیشتر در زمینه نقاشی با موسسه های مختلف از جمله نیزار، ارشاد اسلامی و شهرداری فعالیت و همکاری می‌کنم و در این راستا امیدوارم با همکاری بانوان زابل بتوانیم دیوارهای این شهر را زیبا و روحی به این شهر دهیم چون رنگ به این شهر طراوت تازه ای داده و روحیه هر قشری را عوض می‌کند.

زیباسازی زابل سبب رونق شهرمی شود

جمشیدی تصریح کرد: از مسئولین خواستارم حتما برای زیبا سازی این شهر اقدام کنند چون نسبت به شهرهایی که درس خواندم و زندگی کردم اینجا خیلی بی روح است بنابراین با همکاری مسئولین این شهر رونق گرفته و پیشرفت خواهد کرد.

این بانوی هنرمند با اشاره به اینکه ایده های بسیاری دارم که اگر قبول کنند حتما با کمک هم می توان زابل را تبدیل به شهری زیبا کرد، خاطرنشان کرد: در جلسه سال قبل با شورای شهر و شهردار برای زیباسازی شهر چند طرح دیواری برای اجرا ارائه کردم که یکی از طرح ها ترسیم هفت خوان رستم بر دیوار بود ولی هنوز هیچ اقدامی انجام نشده است.

وی تاکید کرد: برای پارک بانوان هم طرح کاشی شکسته را ارائه داده و حتی کوره را نیز خریداری کردم اما در نهایت به دلیل عدم همکاری از سوی مسئولان شهری این طرح نیز به انجام رسید.

جمشیدی با عنوان اینکه بانوان می توانند در زیباسازی شهر اقدامات موثر انجام دهند، اظهار کرد: با تعدادی از بانوان بسیار فعال که در زمینه محیط زیست، کشاورزی، زیبا سازی شهر، مجسمه سازی، نقاشی دیواری، کاشی شکسته، کار با شیشه و فعالیت دارند گروهی در زابل تشکیل شده که این گروه می تواند تاثیر به سزایی در رشد شهر داشته باشد.

نبود آسفالت و فضای سبز مناسب عمده مشکلات شهر زابل

مسئول نگارخانه گلستان با بیان اینکه سیستانی نیستم ولی خود را جز این شهر می‌دانم چون مدتها اینجا زندگی خواهم کرد، اذعان کرد: همان‌گونه که با شهرداری لاهیجان کار می کردم امیدوارم در این شهر نیز بتوانم مفید واقع شوم.

جمشیدی اضافه کرد: وقتی در سطح شهر کار می‌کردم خیلی استقبال خوبی شد به طوری که در هنگام نقاشی دیوارهای شهر مردم به گرمی با من برخورد کرده و این موضوع حس بسیار خوبی به من داد.

مسئول هنرهای تجسمی ارشاد اضافه کرد: نداشتن فضای سبز مناسب، نبود آسفالت، نداشتن سیستم جمع آوری آبهای سطحی که باعث بوی بد در سطح شهر شده، فقدان تابلو در برخی از کوچه های شهر و نماهای نازیبای شهر عمده مشکلات موجود در سطح شهر زابل به شمار می رود که نیاز به اصلاح دارد.

جمشیدی افزود: شهرداری می تواند با توجه به آثار باستانی ارزشمند سیستان در سطح کشور تبلیغ کند تا از این طریق گردشگر جذب منطقه شود.

انتهای پیام


کد مطلب: 63230

آدرس مطلب: https://www.oshida.ir/vdcdzx09.yt0ss6a22y.html

اوشیدا
  https://www.oshida.ir