طرز تهيه لندو سیستانی

سیستان نگاه , 1 اسفند 1391 ساعت 8:51

اوشیدا:وبلاگ سیستان نگاه طرز تهیه لندو سیستان را این چنین مینویسد


امروز میخوام طرز تهيه لندو رو براتون بزارم(کاملا به سبک مجری برنامه آشپزی)
مواد لازم
خرما ۵۰۰ گرم
گندم ۶۰۰ گرم
کنجد به مقدار لازم
برای تهییه این غذا که گویند اسکندر برای عبور از دشتی (فکر کنم مسیر کرمان) از این غذا استفاده کرده است
اول از همه هسته خرما را جدا کرده و در ظرفی که میخواهید غذا را آماده کنید به صورت نپخته بریزید.
بعد از آماده کردن خرما نوبت گندم است که بعد از خوب برشته شدن، گرما گرم باید در خرما ریخته شود.
کنجد هم به همین صورت اضافه شود (دقیقا نمی دونم باید برشته بشه یا اینکه نیازی نیست)
وقتی همه گندم ها و کنجد ها به خرما اضافه شد
مواد رو با هم مخلوط کرده و زیر بار سنگین میگذاریم تا بهم خوب بچسبند و سفت شوند.
بعد از ۱۲ الی ۱۳ ساعت از زیر بار برداشته و به شکل دلخواه در آورده و میل نمایید.
(وزن ها رو تقریبی گفتم و زیاد به این وزن ها اعتماد نکنید.)
موفق باشید


کد مطلب: 2704

آدرس مطلب: http://oshida.ir/vdce.78wbjh8fe9bij.html

اوشیدا
  http://oshida.ir