حذف شیر در مدارس هزار دامدار سیستانی را بیکار کرد

6 آبان 1398 ساعت 8:32

کارخانه شیر سیوستان به علت حذف یارانه دولتی شیر و شیر مدارس به طور کامل ورشکست شده است.


به گزارش پایگاه خبری اوشیدا ؛ احداث کارخانه و کارگاه های تولیدی در مناطق محروم و نیروی انسانی بیکار می تواند باعث تاثیر مثبت بر اقتصاد ضعیف خانواده ها و همچنین ریشه کنی بیکاری جوانان در یک منطقه باشد.

منطقه سیستان را می توان تنها منطقه ای دانست که نیروی انسانی جوان آن در خود منطقه نمی توانند به فعالیت بپردازند و باید برای امرار معاش خانواده به شهرهایی همچون یزد ، کرمان و تهران سفر کنند.

از طرفی کارخانه های موجود در سیستان که مربوط به بخش های خصوصی می شوند هم یکی پس از دیگری ورشکست و به تعطیلی کشانده می شوند تا همان نیروی شاغل در سیستان نیز از در دسته بیکاران قرار گیرند.

کارخانه شیر سیوستان یکی از مهمترین کارخانه های لبنی جات در سیستان محسوب میشد که رابطه ای مستقیم با بیش از  هزار دامدار داشت.

با تعطیلی این کارخانه عملا می توان گفت که دامداران و ۲۳۰ نفر از کارگران کارخانه به طور کامل بیکار شدند.

پودینه مدیر عامل کارخانه شیر سیوستان در این خصوص به خبرنگار اوشیدا گفت: با حذف یارانه دولتی شیر و همچنین حذف شیر مدارس، این کارخانه اردیبهشت سال ۹۵ به علت مشکل مالی تعطیل شد.

وی افزود: این کارخانه با پیگیری‌های مراجع قضایی به صورت نیمه فعال و با تولید ۵ تن محصولات لبنی از قبیل ماست، کره و خامه در روز و اشتغال ۱۰ نفر دوباره فعالیتش را آغاز کرده است.

وی ادامه داد: این در حالی است که در سال ۱۳۸۸ با ظرفیت تولید ۵۰ تن شیر در روز و اشتغال ۲۳۰ نفر برای تولید شیر یارانه‌ای و شیر مدارس شروع به کار کرد.

پودینه خاطرنشان کرد: در زمان فعالیت ۱۰۰ درصدی این کارخانه بیش از هزار دامدار، شیر به این کارخانه می‌فروختند.


انتهای پیام/


کد مطلب: 68353

آدرس مطلب: https://www.oshida.ir/vdcexx8p.jh8vni9bbj.html

اوشیدا
  https://www.oshida.ir