گزارشی از بوی نامطبوع آب در زابل؛

پـــول آب جدا جدا !

2 شهريور 1398 ساعت 10:52

بوی نامطبوع آب پس از روستاهای منطقه سیستان ، به شهرستان زابل نیز رسید تا باعث نارضایتی شهروندان شود.


به گزارش پایگاه خبری اوشیدا؛ طعم بد آب پس از مدت ها به زابل رسید تا موجی از نارضایتی در بین مردم ایجاد، و صف تصفیه خانه های آب در شب های گذشته و امروز شلوغ تر از قبل شود.
طعم بد آب از ابتدای تابستان امسال در برخی از روستاهای شهرستان هیرمند پدیدار شد ، که از طرفی باعث شده بود تا روستائیان فواصل طولانی تا مرکز شهر را جهت تهیه آب شرب طی کنند.
خرید آب شرب در زابل امری طبیعی محسوب می شود کیفیت پایین آب در تابستان ها باعث شده است تا بسیاری از خانواده ها جهت تامین سلامت فرزندان خود از آب تصفیه شده استفاده کنند.
اما دلیل بد آب در سال های قبل وجود جلبک در آب عنوان می شد که یکی از دلایل آن راکد بودن آب و گرمای بیش از اندازه است.
یک شهروند در این خصوص می گوید: در حالی که قبوض آب هر ماه باید پرداخت شود، پول آب شرب را هم جدا پرداخت می کنیم تا سلامتمان حفظ شود.
وی ادامه می دهد : آنها که وضع زندگیشان بهتر است آب معدنی می خورند ، هر آب معدنی یک و نیم لیتری دو هزار تا دو هزار و ۵۰۰ تومان به فروش میرسد که روزانه می توان ۳۰ هزار تومان تنها پول آب معدنی افراد را محاسبه کرد.




این شهروند سیستانی گفت: این تصفیه خانه ها هم جدیدا گران می گیرند ، قبلا ۵۰۰ تومان می دادیم برای یک گالن ۲۰ لیتری ، الان کمی بیشتر شده است.
وی خاطرنشان کرد: مردم سیستان از طوفان ، گرما و حتی خشکسالی نجات کنند بر اثر این آب بد بود حتما به کام مرگ خواهند رفت.

غلامحسین لکزائیان پور معاون تامین آب و آبرسانی شرکت آب و فاضلاب روستایی سیستان و بلوچستان در گفت و گو با پایگاه خبری اوشیدا گفت: عامل بروز بو و طعم نامطبوع درآب پدیده بلوم لبکی(رشد جلبک های سبز-آبی) در چاه نیمه شماره یک می باشد که در اثر انباشت رسوبات حاوی مواد آلی ناشی از سیلاب ها و تشدید گرما به وجود می آید.
لکزائیان پور تصریح کرد: در فصل گرم سال، متاسفانه رشد جلبک ها درآب افزایش یافته و در اثر وقوع لایه های حرارتی درآب چاه نیمه یک، شرایط برای ایجاد بو و طعم نامطبوع فراهم می گردد.
وی ادامه داد: شرکت آب و فاضلاب روستایی با توجه به حادث شدن بلوم جلبکی درچاه نیمه یک درصدد جابجایی ایستگاه پمپاژ آب خام روستایی از چاه نیمه یک به چاه نیمه سه برآمده است و پروژه خط انتقال آب خام به متراژ تقریبی۱۲کیلومتر،خط انتقال برق ۲/۵ مگاواتی و اسکله شناور و ایستگاه پمپاژ آب خام درحال اجرامی باشند.
وی ادامه داد: با جابجایی محل برداشت آب روستایی از چاه نیمه یک به چاه نیمه سه مشکل بو و طعم آب به صورت اساسی مرتفع خواهد شد، زیرا به دلیل ایجاد اسکله برداشت آب در چاه نیمه سه و فراهم شدن امکان برداشت آب از عمق های مختلف، درصورت بروز پدیده لایه حرارتی در چاه نیمه سه ،آب شبکه دچار بو و طعم نامطبوع نخواهد شد.


انتهای پیام/


کد مطلب: 67707

آدرس مطلب: https://www.oshida.ir/vdcguu93.ak9uz4prra.html

اوشیدا
  https://www.oshida.ir