گفت و گوی خواندنی اوشیدا با کارآفرین سیستانی:

عدم توجه مسولان به کارگاه های کوچک خانگی/ لزوم تامین خوراک مورد نیاز از طریق یارانه

8 مرداد 1396 ساعت 7:34

وقتی به روستای ارباب زابل پای گذاشتیم شاهد کارآفرینی و اشتغالزایی شمار زیادی از خانوارهای ساکن در این روستا شدیم که این موضوع نشان از توجه اعضای این منطقه به مسئله اقتصاد مقاومتی و کارآفرینی دارد.


به گزارش پایگاه خبری اوشیدا؛ در شرایط فعلی که کشور در آن به سر می برد و مشکلات اقتصادی و تحریم ها بسیاری از معضلات را در جامعه ایجاد کرده همان گونه که مقام معظم رهبری توصیه فرموده اند اقتصاد مقاومتی تنها راهکار برون رفت از مشکلات فعلی جامعه است.

طی سال های اخیر جوانان بسیاری به جای گذران وقت خود به مطالبات و یا انتظار برای استخدام دولتی دست روی زانو گذاشته و با اتکا به خداوند منان در راستای کارآفرینی و اشتغال پای گذرانده اند و حتی بسیاری از آنان بسیار موفق عمل کرده اند.

مصطفی نعمانی از ساکنان روستای ارباب شهرستان زابل می باشد که از سه یال قبل اقدام به پرورش مرغ بومی در نزدیکی محل سکونت خود کرده و با این کار خود برای سه تن از اعضای خانواده ایجاد شغل کرده است.

ایجاد اشتغال برای سه نفر با پرورش مرغ بومی

کارآقرین سیستانی ابراز کرد: پرورش مرغ بومی را با سرمایه اولیه ۱۲ میلیون تومان آغاز کردم و با این کار برای سه نفر ایجاد اشتغال کردم.

مصطفی نعمانی به خبرنگار اوشیدا؛ گفت: برای شروع این کار علاوه بر سرمایه اولیه مبلغ ۹ میلیون تومان تسهیلات و مبلغ چهار میلیون تومان نیز کمک مالی از موسسات مالی و خیران دریافت کردم.

نعمانی که دارای مدرک تحصیلی دیپلم است ادامه داد: با گسترش کار در آینده برای ۱۲ نفر ایجاد اشتغال خواهم کرد بنابراین با جدیت و تلاش بیشتر این کار را ادامه خواهم داد.

وی با بیان اینکه وام دریافتی تاثیر به سزایی بر کارم داشته است، تاکید کرد: خوشبختانه درآمد خوبی از این کار به دست می آورم و علاوه بر تامین هزینه های زندگی خود توانسته ام معاش دو نفر دیگر را هم که در این کار با من همکاری می کنند را تامین کنم.

نعمانی ابراز کرد: پرورش مرغ بومی را سال ۱۳۹۳ آغاز کردم اما در کنار آن به مشاغلی دیگر از قبیل کشاورزی و دامداری نیز مشغول هستم.

وی با عنوان اینکه پرورش مرغ بومی تاثیر به سزایی در اقتصاد و معیشت خانواده ام دارد، بیان کرد: برای سه نفر از اعضای خانواده ام که بیکار هستند ایجاد اشتغال موقت کرده ام.

کارآفرین سیستانی ادامه داد: اگر شورای روستا و دهیاری مکانی وسیع تر در اختیارم قرار دهد به طور حتم می توان این کار را توسعه و رشد داد و برای تعداد بیشتری ایجاد اشتغال کرد‌.

عدم امکانات در بازاریابی مهم ترین مشکل پیش روی کارآفرینان

کارآفرین سیستانی عنوان کرد: عدم امکانات مناسب در بازاریابی و فروش محصولات و عدم توجه مسولان به کارگاه های کوچک خانگی مهم ترین چالش و مشکل پیشروی کارآفرینان به شمار می رود.

نعمانی افزود: با تامین خوراک مورد نیاز به صورت یارانه ای می توان مشکلات فوق را رفع کرداما تاکنون پیگیری ها در این زمینه نتیجه ای نداشته است.

وی اظهار کرد: انتظار می رود مسولان شرایط و امکانات لازم را برای جوانان ساکن روستاها فراهم آوردند تا از این طریق تعدا کارآفرینان افزایش یافته تا علاوه بر رفع مشکلات اقتصادی، مهاجرت معکوس به روستاها اتفاق افتد.

نعمانی در پایان گفت: جوانان و افرادی که تمایل به انجام چنین کارهایی دارند باباید توکل و اعتماد به خدا داشته باشند و برای پیشبرد کار از افراد با توجه مشاوره بگیرند.

انتهای پیام/


کد مطلب: 60443

آدرس مطلب: https://www.oshida.ir/vdcgwt93.ak9zt4prra.html

اوشیدا
  https://www.oshida.ir