کالباسهای آلوده به ویروس فلجکننده وجود ندارد
فارس , 9 مرداد 1393 ساعت 14:51
اوشیدا: معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، شایعه وجود کالباسهای آلوده به ویروس فلجکننده در این استان را تکذیب کرد.
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا: در روزهای اخیر در میان شهروندان کرمانشاهی شایعاتی وجود داشته مبنی بر وجود سوسیس و کالباسهای آلوده به نوعی ویروس که با تأثیر بر نخاع موجب فلج شدن افراد میشود.
با توجه به مصرف زیاد سوسیس و کالباس در سبد خانوارهای کرمانشاهی، این شایعات موجب ایجاد موجی از نگرانی در بین شهروندان شده است.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در این خصوص در گفتوگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه اظهار داشت: اخبار منتشر شده درباره وجود سوسیس و کالباسهای آلوده در کشور و در استان کرمانشاه شایعه بوده و مردم نباید در این خصوص نگران باشند.
قباد محمدی خاطرنشان کرد: تمام سوسیس و کالباسهایی که در کشور تولید میشود، بر اساس مجوز قانونی بوده و زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی کنترل میشوند.
وی با بیان اینکه سوسیس و کالباسهای تولید شده در ایران از لحاظ مواد تشکیل دهنده بهطور مرتب مورد آزمایش قرار میگیرند، افزود: چنانچه مواد موجود در سوسیس و کالباس از سلامت لازم برخوردار نباشد، با متخلفان بهصورت جدی برخورد خواهد شد و حتی منجر به تعطیلی کارخانه تولید کننده آن نیز میشود.
کد مطلب: 31159
آدرس مطلب: https://www.oshida.ir/vdci3zap.t1azw2bcct.html