در گفتگو با کارشناس مذهبی مطرح شد؛

شب قدر؛ شب نزول قرآن، شب قدر بهتر از هزار ماه

2 ارديبهشت 1401 ساعت 14:43

حجت الاسلام محمد علم الهدی گفت: شب قدر همان شبى است که در تمام سال شبى به خوبى و فضیلت آن نمى‌رسد، و عمل در آن بهتر است از عمل در هزار ماه و در آن شب تقدیر امور سال مشخص مى‌شود.


به گزارش اوشیدا حجت الاسلام محمد علم الهدی یکی از کارشناسان مذهبی ضمن عرض تسلیت ایام شهادت مولای متقیان علی (ع) در گفت وگو با عصرهامون بیان کرد : شب قدر از شب هاى با عظمت و با اهمیت سال است، دلیل فضیلت این شب بر سایر شب ها به اعتبار امورى است که در این شب محقق مى شود، در فضایل شب قدر همین بس که قرآن کریم می فرماید"ما کتاب آ سمانی که کاملترین کتاب است را در شب قدر نازل کردیم در حالیکه مردم نمی دانند".

وی افزود: ارزش شب قدر به معرفت نسبت به امام معصوم (ع) است، اینکه در شب قدر نامه اعمال ما به دست مبارک امام زمان (ع) می رسد و همه مقتدرات عالم را مکتوب و امضا می کنند.

معرفت به امام معصوم بسیار مهم است

این کارشناس مذهبی مطرح کرد: کسب شناخت و معرفت نسبت به شخصیت این امام معصوم (ع) یک فریضه است و نباید در انجام آن غفلت کرد، که هر نوع قصور و مسامحه در این امر، ‌زیان‌هایی چون از دست دادن فیض شناخت و آگاهی نسبت به کسی را به همراه دارد که حتی بیگانگان در مقام والای او به شگفتی افتادند و سر به خضوع فرود آوردند.

وی در تکمیل مطلب فوق اضافه کرد: وقتی ما به تاریخ امیرالمونین علی (ع) و مردم ان زمان نگاه می کنیم، می بینیم که حضرت امیر(ع) در زمانی می زیستند که مردم حق معرفت نسبت به امام زمان (ع) را نداشتند، مظلومیت و غربت امیرالمومنین در اینجا پیدا و هویدا می شود که حضرت در آن زمان سر به چاه می گذاشتند و ناله سر می دادند.

علم الهدی بیان کرد: ما در قرآن کریم ادله بسیار زیادی برای به دست آوردن معرفت نسبت به امیرالمومنین داریم که علمای شیعه و سنی نیز به ان اعتراف کرده اند.

این کارشناس مذهبی افزود: بنا بر فرمایش علمای اهل سنت ما ۳۰۰ آیه در فضائل امیرالمومنین در قرآن کریم داریم، که آیات آیه "ولایت" نمونه ای از آن است.

وی در تکمیل مطلب فوق خاطر نشان کرد: فخر رازی یکی از علمای اهل سنت در تفسیر کبیر می فرماید" که این آیه در حق امیرالمومنین (ع) نازل شده است، و بر ولایت ایشان دلالت دارد.

علم الهدی تبیین کرد: پیوند معنوى پیامبر و امام معصوم(ع) را باید در حقیقت ولایت جستجو کرد، زیرا باطن نبوت همانا ولایت الهى است که این منزلت کبرى مشترک بین رسول الله(ص) و امام است.

انتهای پیام/


کد مطلب: 74323

آدرس مطلب: https://www.oshida.ir/vdcippay.t1a5r2bcct.html

اوشیدا
  https://www.oshida.ir