با حضور رییس بنیاد مستضعفان کشور؛

سند تفاهمنامه توسعه و پیشرفت شهرستان زهک به امضا رسید

21 آذر 1397 ساعت 17:25

سند تفاهمنامه توسعه و پیشرفت شهرستان زهک بین استاندار سیستان و بلوچستان و رئیس بنیاد مستضعفان کشور به امضا رسید.


به گزارش پایگاه خبری اوشیدا؛ جلسه شورای اداری شهرستان زهک به ریاست استاندار سیستان و بلوچستان و با حضور سعیدی کیا رییس بنیاد مستضعفان کشور، دهمرده نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی، فرمانداران زهک و زابل و مدیران دستگاه های اجرایی شهرستان زهک در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد.
در این جلسه سعیدی کیا رییس بنیاد مستضعفان کشور گفت: به عنوان نهمین شهرستان ، تفاهم نامه سند توسعه و پیشرفت شهرستان زهک به امضا رسید تا بتوانیم در این شهرستان نیز همانند هشت شهرستان دیگر اشتغالزایی و محرومیزدایی را شاهد باشیم.
وی افزود: همچنین کارخانه شیر سیوستان در شهرستان زهک با همکاری بنیاد علوی، از امروز آغاز به کار کرد.
سعیدی کیا بیان داشت: در هشت شهر قبلی که در استان های دیگر کشور بنیاد علوی فعالیت خود را آغاز کرده است وانسته ایم ، کارگاه های تولیدی و همچنین کارخانه های کوچک و روستایی ایجاد نماییم.
حبیب الله دهمرده نیز در این جلسه گفت: مردم سیستان در طول تاریخ زندگی شرافتمندانه ای داشتند اما امروز بر اثر تغییر شرایط جوی نیازمند به کمک دولت و نهاد های حمایتی هستند.
وی افزود: اوج خشکسالی در سیستان در سال زراعی گذشته بود که تنها دو درصد آب از افغانستان به سیستان وارد شده است.
نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اگر خدمات جمهوری اسلامی نبود سیستان در دوهه قبل تخلیه می شد، امروز باید برای نگه داشت مردم معیشت آنها را در نظر بگیریم.
دهمرده خاطرنشان کرد: ظرفیت نیروی انسانی در سیستان ظرفیت عظیمی است که در هیچ کجای دنیا وجود ندارد، لذا با راه حل های علمی باید جهت معیشت آنها کوشید تا در مرزهای سیستان ماندگار شوند.
وی گفت : در طول سال های اخیر افغان ها مدیریت بیشتری بر روی آب داشته اند و حق قانونی رودخانه هیرمند را ادا نمی کنند که این یک ظلم مصنوعی به مردم صبور سیستان است.
دهمرده ادامه داد : در راستای فعالیت بنیاد مستضعفان فعالیت های اشتغالزایی بسیاری وجود دارد که می توان به فرصت مرز، چاهنیمه ها و همچنین بازارچه های مرزی اشاره کرد.




وی ادامه داد: در سال ۲۷ میلیون متر مکعب آب به زاهدان ارسال می شود، در حالی که بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیون متر مکعب آب در چاهنیمه ها سالانه تبخیر می شود.
موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان نیز در این جلسه عنوان داشت: با کمک رییس بنیاد مستضعفان کشور سغی داریم داشته های منطقه سیستان را به مرحله ظهور برسانیم که در شهرستان زهک بحث گردشگری می تواند یکی از راه های ایجاد اشتغال در منطقه باشد.
وی ادامه داد: زهک به عنوان دومین شهر گردشپذیر پس از چابهار ، می تواند زمینه ساز ایجاد فرصت های شغلی بسیاری در سیستان شود.
استاندار سیستان و بلوچستان همچنین خاطرنشان کرد: از طریق راه های علمی و دانشگاه ها می توان هزاران راه مطلوب جهت ایجاد فرصت های شغلی استفاده کرد.
استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: ظرف دو هفته آینده اولین محموله گازCNGبه منطقه سیستان می رسد.
غلامرضا اربابی فرماندار شهرستان زهک نیز در این جلسه گفت: علی رغم وجود خدمات متعددی که دولت در منطقه سیستان انجام داده است اما متاسفانه خشکسالی باعث شده است که معیشت مردم تحت تاثیر قرار گیرد.
وی گفت: از ۲۰ واحد پرورش طیور در شهرستان زهک تنها ۸ واحد فعال است که می توان با حمایت از این واحد ها مجددا آنها را بر سر کار آورد.
اربابی تصریح کرد: شهرستان زهک که یک شهر گردشگری محسوب می شود به آسیب های شهری دچار شده است که متاسفانه این موضوع هم در امر جذب گردشگر بی تاثیر نبوده است.


انتهای پیام/


کد مطلب: 65522

آدرس مطلب: https://www.oshida.ir/vdcj8iem.uqei8zsffu.html

اوشیدا
  https://www.oshida.ir