معاون بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی زابل:

مصرف زیاد نمک باعث انواع بیماری ها و سرطان می شود/نمک یددار بهترین جایگزین برای نمک معمولی

10 آذر 1400 ساعت 10:16

جواد اکبری زاده گفت: مهمترین دلیل مصرف زیاد نمک، عادت به طعم شور است باید مطمئن باشیم تا با کم کردن مقدار نمک مصرفی خود، در طول زمان به طعم کم نمک هم عادت می کنید.


جواد اکبری زاده معاون بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی زابل در گفت و گو با اوشیدا گفت: استفاده بیش از اندازه از نمک باعث بوجود آمدن خطراتی برای سلامت افراد می شود. وی افزود: همچنین نمک ید دار می تواند جایگزین مناسب تری نسبت به نمک معمولی باشد برای مصرف این نمک نیز آن را در ظروف درب دار تیره رنگ و دور از نور نگهداری شود. اکبری زاده بیان کرد: باید توجه داشت که از مصرف نمک های غیر استاندارد فاقد ید مانند نمک دریا، سنگ نمک و ... به دلیل وجود فلزات سنگین و آلودگی، جدا خودداری کنید. وی ادامه داد: مهمترین دلیل مصرف زیاد نمک، عادت به طعم شور است باید مطمئن باشیم تا با کم کردن مقدار نمک مصرفی خود، در طول زمان به طعم کم نمک هم عادت می کنید. اکبری زاده گفت: افراد سعی کنند مواد غذایی تازه و طبیعی بخورند و مصرف مواد غذایی شور، دودی و ترشی ها را کاهش دهند. معاون بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی زابل خاطرنشان کرد: به میوه ها و سبزی هایی که به صورت خام خورده می شوند مانند گوجه سبز، خیار و گوجه فرنگی هیچگاه نمک نباید زد. وی افزود: کاهش مصرف نمک در برابر فشارخون بالا، بیماری های قلبی- عروقی و کلیه، پوکی استخوان و برخی از سرطانها مانند سرطان معده محافظت می کند. انتهای پیام/


کد مطلب: 74289

آدرس مطلب: https://www.oshida.ir/vdcjh8ea.uqexozsffu.html

اوشیدا
  https://www.oshida.ir