در ادامه محرومیت های نیمروز؛

جای خالی کارخانه شیر در نیمروز/ تولید روزانه ۱۵ تن شیر در این شهرستان

23 دی 1396 ساعت 7:24

یکی از مهم ترین مشاغل موجود در منطقه سیستان دامداری است به طوری که به جرات می توان گفت که قریب نیمی از اهالی منطقه در گذشته به دامداری مشغول بوده اند.


به گزارش پایگاه خبری اوشیدا؛ با بحران خشکسالی در منطقه به شدت تعداد دامداران در منطقه کاهش یافت اما با این حال باز هم شمار زیادی از مردم منطقه به دامداری مشغول هستند.

شهرستان نیمروز یکی از بزرگترین شهرستان های منطقه سیستان است که از جمعیت بالایی نیز برخوردار است و شغل نیمی از مردم آن نیز دامداری است اما با این حال هیچ گونه کارخانه شیر یا فراوری در آن وجود ندارد.

به دلیل نبود کارخانه شیر در شهرستان اهالی منطقه زیان هایی را متحمل شدند چرا که برای فروش شیر خود با مشکلات فراوانی مواجه هستند.

بازار فروش شیر در نیمروز وجود ندارد

یکی از اهالی شهرستان نیمروز به خبرنگار اوشیدا گفت: تعداد دامداران در شهرستان نیمروز زیاد است اما با این حال بازار فروش شیر در آن وجود ندارد.

رمضان پودینه ادامه داد: بیشتر دامداران شهرستان به دلیل نبود بازار فروش مجبور به فروش ارزان شیر تولیدی خود هستند همچنین تعدادی هم مجبور به بردن شیر تولیدی به شهرستان زابل برای فروش هستند که این موضوع هم سبب افزایش هزینه های تولید می شود.

وی تصریح کرد: با اینکه شهرستان ظرفیت بالایی در تولید شیر دارد اما هیچ کارخانه بسته بندی و صنایع تبدیلی برای تبدیل شیر خام به سایر مواد لبنی وجود ندارد.

پودینه بیان کرد: چون کارخانه ای وجود ندارد تولید کنندگان شیر (دامداران) امنیت فروش ندارند و این موضوع دلسردی آنان را دربرداشته است.

این شهروند در پایان اذعان کرد: فرماندار نیمروز به شدت پیگیر احداث یک کارخانه شیر در شهرستان است و در این راستا با سرمایه گذاران صحبت هایی نیز داشته است.

روزانه ۱۵ تن شیر در نیمروزتولید می شود

فرماندار نیمروز در کارگروه اشتغال نیمروز بیان کرد: با توجه به اینکه دام دار در فروش شیر مشکل دارد ساخت کارخانه بستنی کمک زیادی به اقتصاد منطقه و دامداران خواهد داشت.

محمد حسن دهمرده افزود: در شهرستان نیمروز روزانه ۱۵ تن شیر تولید می شود که از این مقدار ۹ تن مازاد بر مصرف شهرستان است.

وی با بیان اینکه ایجاد کارخانه بستنی کاملا توجیه پذیر است و ارزش افزوده بالایی ایجاد می کند، خاطرنشان کرد: منابع مالی این طرح از محل تسهیلات ویژه مناطق محروم تامین می شود.

فرماندار نیمروز اذعان کرد: طرح ایجاد کارخانه در حقیقت برای شهرستان هامون در نظر گرفته شده بود اما با توجه به تولید بالای شیر در شهرستان نیمروز و ظرفیت بالای آن در افزایش تولید شیر طرح به این شهرستان انتقال داده شد.

انتهای پیام


کد مطلب: 62778

آدرس مطلب: https://www.oshida.ir/vdcjoaem.uqe8azsffu.html

اوشیدا
  https://www.oshida.ir