داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۰
 
دانش آموزان سیستانی سوار بر بمب های ساعتی/رانندگان سرویس مدارس در زهک بلاتکلیف شدند
کد مطلب: ۶۸۶۰۱
تاریخ انتشار:پنجشنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۸ ساعت ۰۶:۳۹
برخی از خودروها در شمال استان با انجام هزینه ای پایین از یک کپسول گاز مایع به عنوان بنزین استفاده می کنند.
دانش آموزان سیستانی سوار بر بمب های ساعتی/رانندگان سرویس مدارس در زهک بلاتکلیف شدند
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا؛ رفت و آمد بدون خطر دانش آموزان به مدرسه و خانه مهمترین دغدغه بسیاری از خانواده های استان سیستان و بلوچستان است.
احتمال وجود تصادف ، مشغله والدین و حتی جولان سگ های ولگرد در خیابان ها عزم خانواده ها را برای بکارگیری سرویس مدرسه جدی تر کرده است.
در شمال استان سیستان و بلوچستان آموزش و پروش معمولا برخی از مدارس دخترانه را مجهز به سرویس ایاب و ذهاب کرده است تا رفت و آمد دانش آموزانی که از روستا به مراکز شهرها جهت تحصیل مراجعه می کنند را آسان تر کند.
نوع دیگر سرویس های مدرسه نیز وجود دارند که به صورت شخصی از سوی خانواده ها بکار گیری می شوند تا خانواده ها از این طریق امنیت را برای فرزندان خود فراهم نمایند.
از طرفی خودرو های شخصی با بالا رفتن قیمت بنزین نرخ کرایه را افزایش داده اند و یا از روش های جایگزین استفاده می کنند، مثلا با انجام هزینه ای پایین از یک کپسول گاز مایع به عنوان بنزین استفاده می کنند.
باید گفت که این روش هیچ گاه مورد تایید آموزش و پرورش و هیچ نهاد و سازمان دیگر نیست و استفاده از آن به عنوان سرویس مدرسه هیچگاه از سوی این ادارات به انجام نرسیده است اما برخی از خانواده ها که برای آسایش خود اقدام به بکارگیری سرویس مدرسه کرده اند از وجود این نوع سوخت در خودرو ها بی خبرند.
این روش نه تنها خطرناک است بلکه باعث می شود تا خودرو به یک بمب ساعتی تبدیل شده و هر لحظه خطر انفجار خودرو به همراه سرنشینان حس شود.
به گفته این رانندگان مصرف بنزین سه هزار تومانی به هیچ عنوان نمی تواند سودی برای آنها در امر جا به جایی دانش آموزان داشته باشد و حتی در این راه ضرر هم می کنند.
این رانندگان معتقدند که مصرف گاز بجای بنزین به صرفه تر و همچنین پر سود تر است.
غلامرضا گنجی فرماندار شهرستان زابل در همین رابطه به خبرنگار اوشیدا گفت: با بالا رفتن قیمت بنزین جایگاه های بسیاری در زابل به وجود آمده اند که سوخت خودرو را تبدیل به گاز می کنند.
وی افزود: حتی یکی از مهمترین دلایل کمبود گاز در روزهای اخیر نیز وجود این نوع جایگاه ها بوده است که چندصد لیتر گاز را با قیمت قانونی خریداری و به مخازن خود انتقال می دهند.
گنجی بیان داشت: این روش خطرناک است و تا حد امکان با عوامل آن برخورد خواهد شد.


بلاتکلیفی رانندگان سرویس مدارس در زهک


در روزهای اخیر رانندگان سرویس مدارس در شهرستان زهک با گلایه از اینکه نمی توانند در سامانه سپند ثبت نام کنند مدعی شدند که این شهرستان اصلا در این سامانه وجود ندارد.
طی تماس تلفنی خبرنگار اوشیدا با مسئول انجمن اولیا و مربیان اداره آموزش و پرورش شهرستان زهک وی از ثبت مدارس در سامانه سپند خبر داد و گفت: به طور کل می توان گفت که در هر شهرستان دو اداره در سامانه سپند دخالت دارند که باید شرکت تاکسی رانی نیز رانندگان را تایید کند.
وی افزود: تمامی مدارس در سامانه سپند ثبت و تایید شده اند اما شرکت تاکسی رانی که زیر نظر شهرداری اداره می شود در این رابطه دچار مشکل شده است.
خواجوی خاطرنشان کرد: هم اکنون تمام مدارس دارای راننده هستند اما این رانندگان باید به تایید تاکسی رانی نیز برسند که این امر در دفاتر پیش خوان انجام می شود.
وی ادامه داد: یکی از دلایل عدم ثبت نام ها گویا کم کاری دفاتر پیش خوان و همچنین تاکسی رانی است که هنوز شرکتی به ثبت نرسانده است.
مسئول انجمن اولیا و مربیان اداره آموزش و پرورش شهرستان زهک بیان داشت: تمامی رانندگان بعد از تایید در آموزش و پرورش به دفاتر پیش خوان ارجاع داده می شوند که هنوز در این مرحله به تایید نرسیده اند.
با توجه به بلاتکفیلی رانندگان سروس مدارس در این شهرستان خبرنگار ما به سراغ شهردار زهک رفت و دلایل این امر را وی جویا شد.
رخشانی مهر در این رابطه گفت: پیگیر این موضوع بوده ایم و تا دیروز بسیاری از رانندگان در همین رابطه گلایه هایی داشته اند.
وی افزود: خوشبختانه مشکل در حال مرتفع شدن است و رانندگان می توانند از این پس به برای ثبتنام به دفاتر پیشخوان مراجعه کنند.
با این حال با گذشت سه ماه از آغاز مدارس هنوز مسئولین شهرستان زهک نتوانسته است رانندگان سرویس های مدرسه را ثبت قانونی کند تا در صورت بروز حادثه دچار دردسر نشوند.
گفتنی است که پیشتر در این شهرستان یک دانش آموز بر اثر تثادف سرویس مدرسه جان باخته بود.


انتهای پیام/



Share/Save/Bookmark