جواد اکبری زاده در گفت و گو با خبرنگار
اوشیدا ابراز کرد: از ابتدای طرح سلامت نوروزی تاکنون هفت هزار مورد بازدید و کنترل از مراکز تهیه، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی، اماکن بین راهی و شبکه های آبرسانی توسط بازرسان بهداشت محیط انجام شده و ۱۲ مرکز و اماکن متخلف بهداشتی به مراجع قضایی معرفی شده اند.
وی میزان مواد غذایی غیر بهداشتی و فاسد معدوم شده از آغاز برنامه سلامت نوروزی را بیش از ۲۰۰۰ کیلوگرم عنوان و افزود: در این مدت ۶۴ مورد اخطار برای رفع نواقص بحرانی و غیر بحرانی صادر شده است.
معاون بهداشتی دانشگاه تصریح کرد: تیم های نظارتی بهداشتی به صورت شبانه روزی تا ۱۵ فروردین ماه١٣٩٧ به فعالیت خود ادامه خواهند داد.
وی خاطر نشان کرد: شماره تلفن کشوری ١٩٠ به منظور تماس هموطنان و مسافران نوروزی برای ارائه گزارشات و یا شکایات بهداشت محیطی اختصاص یافته است.
اکبری زاده اظهار کرد: استفاده از ابزارهای پیشرفته پرتابل جهت سنجش میکروبی سطوح مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن و همچنین سنجش آلودگی آب و مواد غذایی نیز توسط تیم های بازرسی در حین بازدید انجام می پذیرد.
انتهای پیام