داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۳
 
امام جمعه زابل:
با مدیریت صحیح می توان ریشه مشکلات را خشکاند/ ۶ هزار کارتن خواب و گور خواب در زابل به سر می برند/ استاندار مشکلات سیستان را رفع کند
کد مطلب: ۶۰۱۹۵
تاریخ انتشار:جمعه ۲۳ تير ۱۳۹۶ ساعت ۱۵:۳۵
امام جمعه شهرستان زابل عنوان کرد: با مدیریت صحیح می توان ریشه مشکلات را که عمدتا بیکاری است رفع کرد.
با مدیریت صحیح می توان ریشه مشکلات را خشکاند/ ۶ هزار کارتن خواب و گور خواب در زابل به سر می برند/ استاندار مشکلات سیستان را رفع کند
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا؛ حجت الاسلام والمسلمین علی اکبر کیخا امام جمعه شهرستان در خطبه های نماز جمعه این هفته زابل که در مصلی المهدی (عج) برگزار شد ابراز کرد: مشکلات بسیاری در بعضی از مناطق وجود دارد که در این راستا بعضی از مشکلات منطقه را خدمت مسئولین عرض کردم که بارها و بارها خواهش کرده ایم و گفته ایم که با یک مدیریت صحیح میشود خیلی از این مشکلات را در منطقه از بین بُرد یا حداقل کاهش داد اما گله مندی ما از مسئولین، کم توجهی و بی توجهی به مشکلات منطقه سیستان است.


وی افزود: ثابت کردیم که تعامل خوبی با مسئولین دلسوز و زحمت کش داریم به طوری که هر کجا کاری ببینیم زبان تشکر داریم و هر کجا کم کاری، سوء مدیریت و بی توجهی مشاهده کنیم زبان گویای انتقاد و اعتراض ما فعال است.


حجت الاسلام کیخا خاطرنشان کرد: با مدیریت صحیح میشود ریشه خیلی از مشکلات را خُشکاند، ریشه اصلی این مشکلات بیکاری است؛ چند سال پیش استاندار و معاونین او طرح تجارت چمدانی را مطرح کردند، طرح پاس مرزی را مطرح کردند، مبحث کارت های مرز نشینان را به میان آوردند، بازارچه های مرزی را مطرح کردند، ما سوالمان این است که اینها چه شد؟ در این موضوعات چه اتفاقی افتاد؟ کار به کجا رسید؟ اگر انجامش محال است، چرا مطرح کردید و ذهن مردم را متوجه این امر کردید؟

وی تاکید کرد: چند بار در مورد حق مرزی شهرستان زابل، مردم و کارکنان دولتی آن با شما صحبت کردیم و شما قول دادید که در وزارت کشور این موضوع را مطرح و بررسی می کنید، چه شد؟ آیا قدرت خرید کارمندان با تحول بازار بی ارتباط است؟


حجت الاسلام کیخا تصریح کرد: چقدر در مورد منطقه ویژه اقتصادی رامشار حرف زدیم ، کار به کجا رسید؟ یکبار از فرماندار هامون شما پرسیدید که چه اقدامی انجام داده اند برای اینکه این منطقه ویژه رشدی داشته باشد، سرمایه دار جذب شود؛ آیا از فرماندار هامون پرسیدید که فرق بین منطقه ویژه اقتصادی با منطقه آزاد چه است؟ آیا این موضوع را پرسیدید؟ آیا فرق بین این دو را اصلاً می داند؟ آیا به ایشان فهماندید که اگر منطقه ویژه رامشار محل دپوی کالا شود چه تحولی برای منطقه ایجاد می کند؟

امام جمعه زابل خاطرنشان کرد: قبل از انتخابات کلنگ کارخانه لاستیک سازی را به زمین زدید، چه شد؟ آیا این درست است که کلنگ را آن موقع بزنید و بعد پیمانکار خارجی ورود کند و قرارداد امضا کند؟ این قراردادها باید زمان کلنگ زنی حل شده باشد، حداقل فاصله اینقدر زیاد نشود، با یک مدیریت صحیح میشود منطقه را متحول کرد.

وی اضافه کرد: منطقه آزاد را چقدر پی گیرید؟ آیا سرعت دارد کار شما در پی گیری منطقه آزاد یا کُند پیش می رود، در این مورد با مردم حرف بزنید؛ عکس سلفی و یادگاری گرفتن با منطقه آزادی که در جنوب استان است و قبل از شما تأسیس شده هنر نیست، هنر این است که منطقه آزاد سیستان باقی الصالحات برای شما در این منطقه ثبت شود.


امام جمعه زابل همچنین گفت: اینها حرف های مردم است و صحبت های دور از منطقی هم نیست، ما مُنکر بعضی از زحمات شما نیستیم و به موقع تشکر هم کردیم، اگرچه بعضی از عزیزان ما در منطقه قدرت درک به موقع بعضی از تشکرها را ندارند، اما ما به موقع تشکر کردیم و زیر فشار این تشکرها قرار گرفته ایم و شانه را خالی نکرده ایم و هزینه آنرا هم داده ایم.


وی ادامه داد: صحبت ما این است که چرا طرح انتقال آب از چاه نیمه به زاهدان سرعتش خوب است، اما آزاد راه زابل به زاهدان حرکتش لاک پشتی است.

امام جمعه زابل افزود: طرح ساماندهی سکونت گاههای غیر رسمی که به زابل داده شد، سرعتش کم است، بعضاً شنیده میشود که بودجه اش در استان تقسیم شده است، بگذارید زابل نفس بکشد، بگذارید شهرداری زابل که فقیر است از دولت کمک بگیرد.

وی گفت: به نماینده بهزیستی کشور عرض کردیم ، طبق آمار رسمی در زابل ۶ هزار خرابه خواب، گور خواب و کارتن خواب داریم؛ این فاجعه است چه کسی باید به اینها رسیدگی کند؟

وی تصریح کرد: نماینده های مجلس ورود کنند، اینها مطالبات مردم است؛ دو نماینده دانشمند را به مجلس فرستاده اند ما از نمایندگانمان حمایت می کنیم و مردم از ایشان میخواهند که در این مقوله ها ورود کنند، این مطالبات صرفاً نباید از تربیون های نماز جمعه پخش شود و باید در مجلس اکو و در رسانه ها تکرار شود و مسئولین پای مطالبات مردم بیایند و ببینند.

امام جمعه زابل گفت: سخنی هم با تمامی سیستانی های در منطقه سیستان، استان، کشور و جهان داشته باشیم، وظیفه اصلی ما اتحاد، همدلی و هم زبانی است، این برای یک سیستانی ننگ است که بگویند که اینها خودزن، غریبه پرست و نمی توانند خودشان را تحمل کنند و باید اینها را اصلاح فرهنگی کنیم.

وی تاکید کرد: هر زمانی که پیشرفت همدیگر برای ما به یک فرهنگ تبدیل شد و سجده شکر بجا آوردیم آن لحظه عروج و صعود سیستان است، این دو دستگی و دوقطبی های کاذب بی تقوایی و شرک است.

انتهای پیام
Share/Save/Bookmark