داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۰
 
هنری که به فراموشی سپرده شد؛
صنایع دستی سیستان میانبری برای احیای اقتصاد از دست رفته
کد مطلب: ۷۰۲۳۹
تاریخ انتشار:سه شنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۹ ساعت ۲۲:۳۱
با بهره گیری از ظرفیت های موجود در منطقه سیستان می توان آینده صنایع دستی این منطقه را امیدوار کننده دانست.
صنایع دستی سیستان میانبری برای احیای اقتصاد از دست رفته
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا ؛ صنایع دستی در گذشته یکی از مهمترین مشاغل مهم در منطقه سیستان به شمار می رفت که همواره اشتغال زنان روستائی در کنار کشاورزی مردان به این حرفه وابستگی داشت.

قالی سیستان در گذشته به اندازه فرش های معروف امروز ایران مشهور بود، رفته رفته با گذشت زمان و تغییر روحیه زنان روستائی قالی بافی در بخش های کوچکی از شمال سیستان و بلوچستان محدود شد.

با توجه به مشکلات اقتصادی این روزها در کشور ، صنایع دستی می تواند یکی از راه های موفقیت در زمینه اقتصاد خانواده ها باشد.

غلامرضا گنجی فرماندار شهرستان زابل در گفت و گو با پایگاه خبری اوشیدا گفت: صنایع دستی تجلی گاه بخش قابل ملاحظه ای از هنر و خلاقیت اقوامی است که با این صنایع سر و کار دارند.

وی افزود: توجه به این هنر نه تنها ما را با گذشته مردمان در هر منطقه پیوند می دهد بلکه در حد مقدور می تواند ما را در همان محیطی قرار دهد که انسان ماشین زده امروز از آن جدا مانده است.

گنجی بیان داشت: صنایع دستی شهرستان زابل از جمله شالبافی، گلیم بافی، سیاه دوزی، خامه دوزی، قالی بافی و... جلوه ای از روح هنرمندانه و دستان هنرمندانی است که با ذوق و اندیشه والا به خلق آثار هنری می پردازند.

فرماندار شهرستان زابل تصریح کرد: شهرستان زابل حرف های زیادی در عرصه صنایع دستی برای کشور دارد و می تواند با بهره گیری مناسب از ظرفیت های این بخش، در مسیر پیشرفت و توسعه، گام های اساسی بردارد.

انتهای پیام/
Share/Save/Bookmark