داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۳
 
در ادامه بی مهری ها به سیستان؛
یک سال از وعده افتتاح بیمارستان تنفسی زابل گذشت/ نادیده گرفتن نیاز مبرم مردم آلوده ترین شهر جهان به این بیمارستان
کد مطلب: ۶۴۲۰۹
تاریخ انتشار:يکشنبه ۳ تير ۱۳۹۷ ساعت ۰۸:۰۸
با توجه به شرایط ویژه آب و هوایی منطقه به دلیل خشکسالی های ممتد زابل آلوده ترین شهر جهان نام گرفته است.
یک سال از وعده افتتاح بیمارستان تنفسی زابل گذشت/ نادیده گرفتن نیاز مبرم مردم آلوده ترین شهر جهان به این بیمارستان
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا؛ خشکسالی های اخیر سبب بروز پدیده ریزگردها و در کنار آن تبدیل طوفان های ۱۲۰ روزه به ۱۸۰ روز شده و این موضوع شمار بیماران ریوی را در منطقه به شدت افزایش داده است.

ریزگردها لقب آلوده ترین شهر جهان را به زابل داده به طوری که این شهرستان بیشترین تعداد مسلولان را در ایران به خود اختصاص داده است.

با اینکه قرار بود مرداد سال قبل بیمارستان تنفسی زابل افتتاح شود اما پس از گذشت قریب یک سال خبری از تکمیل و افتتاح آن نیست تا مردم سیستان بتوانند بدون دغدغه سلامت آن ها تضمین شود.

با توجه به شرایط ویژه سیستان مردم منطقه انتظار دارند بیمارستان تنفسی زابل زودتر افتتاح شود تا بیماران پنج شهرستان منطقه از خدمات آن بهره مند شوند.

بیمارستان ۶۴ تختخوابی تنفسی زابل از ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است که مجوز ساخت آن سال ۹۱ صادر و در سال ۹۳ عملیات ساخت آن آغاز شده است.

اینک ریزگردها امان مردم سیستان را بریده و هر روز به دلیل طوفان های شدید بر تعداد بیماران تنفسی منطقه افزود می شود بنابراین چه زمان بیمارستان تنفسی زابل که یکی از مهم ترین نیازهای مردم به شمار می‌رود کی افتتاح خواهد شد؟

رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی زابل سال گذشته در گفتگو با خبرنگار اوشیدا ابراز کرده بود: بیمارستان تخصصی تنفسی زابل تا مرداد سال ۱۳۹۶ افتتاح و به بهره برداری خواهد رسید.

علی اکبر نصیری ادامه داده بود: ساخت این بیمارستان به طور جدی یک سال و نیم به طول انجامیده همچنین بخش های دیگر آن نیز در حال تکمیل است که با تکمیل و خرید تجهیزات لازم تا پایان مرداد ماه امسال (۱۳۹۶) به بهره برداری خواهد رسید.

وی با بیان اینکه مشغول خرید و تهیه تجهیزات لازم این بیمارستان و تأمین نیروی انسانی و پزشک آن هستیم، اظهار کرده بود: با توجه به این که منطقه سیستان کانون بیماری های سل در منطقه شناخته می شود نیاز به چنین بیمارستانی ضروری به نظر می رسید و این امر در دستور کار قرار گرفت.

نصیری خاطرنشان کرده بود: تاکنون بیش از ۱۶ میلیارد تومان برای ساخت این بیمارستان هزینه شده که هفت میلیارد تومان آن از کمک های استانداری است.

نصیری اذعان کرده بود: تا تکمیل شدن این طرح و تجهیز و راه اندازی آن به هفت تا هشت میلیارد تومان دیگر نیاز است تا بیمارستان برای افتتاح و بهره برداری آماده شود.

وی اضافه کرده بود: این بیمارستان شامل بخش های مختلفی از جمله اتاق عمل، آی سی یو، آندوسکوپی، اتاق عمل سرپایی و اتاق ایزوله است.

انتهای پیام
Share/Save/Bookmark