داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۳
 
در گفت وگو با مردم مطرح شد؛
نقش ضعیف شوراها در زابل/ کمبود مشهود فضای سبز و اماکن تفریحی/ طایفه گرایی و قومیت گرایی مهم ترین عامل تشکیل شوراهای ضعیف در استان
کد مطلب: ۶۳۹۱۲
تاریخ انتشار:يکشنبه ۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۰۷:۳۳
انتخاب شوراهای شهری و روستایی جهت رسیدگی به امور شهرها و روستاها از جنله موهبت های نظام به مردم به شمار می‌رود.
نقش ضعیف شوراها در زابل/ کمبود مشهود فضای سبز و اماکن تفریحی/ طایفه گرایی و قومیت گرایی مهم ترین عامل تشکیل شوراهای ضعیف در استان
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا؛ با انتخاب شوراها مردم در حقیقت با اعطا اختیارات به آن ها وظایفی را بر آنان محول می کنند تا از این طریق مشکلات شهرها و روستاها را سامان داده و مردم از این بابت با مشکلی مواجه نشوند.

یکی از مهم ترین وظایف شوراهای شهری انتخاب شهردار است تا از این طریق اوضاع و امورات شهر را سر و سامان دهد اما در گفت و گو با مردم زابل کاستی های زیادی بر شوراها وارد و نارضایتی به وضوح قابل مشاهده است.

یکی از اهالی شهر زابل به خبرنگار اوشیدا گفت: متاسفانه شوراها در بسیاری از نقاط استان به ویژه زابل نقش فرمایشی و تشریفاتی ایفا کرده اند چرا که هیچ گونه عمل قابل دفاعی از آن ها ملاحظه نشده است.

اکبری عنوان کرد: در موقع انتخابات در بیشتر نقاط استان مردم به جای اینکه انتخاب اصلح داشته باشند معمولا به قومیت و یا روابط فامیلی خود توجه می کنند و فردی که این دو شرط را داشته باشد انتخاب می کنند اما بعد از تشکیل شورا ضعف های این افراد مشاهده و در نهایت دود آن به چشم خود می رود.

وی افزود: در هنگام انتخابات هر کدام از کاندیداها قول ها و وعده های بسیاری می دهند اما پس از آن تمام این وعده ها را فراموش و دچار روزمرگی شده و خدمت رسانی به مردم را به عرصه فراموشی می‌سپارند.

یکی دیگر از اهالی زابل به خبرنگار اوشیدا گفت: وضعیت فعلی زابل به خوبی نشان می دهد که متاسفانه در دوره های گذشته و فعلی شوراها به درستی وظایف خود را انجام نداده اند زیرا شهر روز به روز بی روح تر شده و مشکلات شهری افزایش می یابد.

صیاد اربابی بیان کرد: کمبود امکانات، فضای سبز و اماکن تفریحی به وضوح در شهر مشاهده می‌شود به طوری که مردم هیچ جای مطلوبی برای گذراندن اوقات فراغت ندارند و این موضوع سبب سرخوردگی و گرایش جوانان به اعتیاد شده است.

وی ابراز کرد: مردم رای داده اند که اوضاع شهر متحول شود اما در ۱۵ سال اخیر چندان تغییر قابل ملاحظه ای در شهر حاصل نشده و روز به روز اوضاع شهر نامطلوب تر شده است.

صیاد اربابی ادامه داد: معضل سگ های ولگرد و در پی آن بیماری هاری در زابل بیداد می کند در حالی که شهرداری موظف به اتلاف و جمع آوری این سگ هاست اما در این عرصه کوتاهی می کند.

این شهروند اضافه کرد: زیباسازی شهری به هیچ عنوان در زابل دیده نمی‌شود، آلودگی جوی های آب، آسفالت نامناسب، کوچه های شنی و خاکی، سطل های زباله و کوچه های مملو از زباله تنها بخشی از مشکلات شهر زابل به شمار می رود که باید به آن رسیدگی کرد.

انتهای پیام
Share/Save/Bookmark