داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۳
 
واکنش مسئولین سیستان به حکم اعدام شیخ نمر
کد مطلب: ۳۴۳۱۰
تاریخ انتشار:يکشنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۲۲
بازداشت رهبر شيعيان عربستان توسط نيرو هاي امنيتي آل سعود نشان از كينه توزي عميق دولت وهابي عربستان با شيعيان اين كشور است.
واکنش مسئولین سیستان به حکم اعدام شیخ نمر
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا: حجت الاسلام و المسلمین علی اکبر کیخا امام جمعه زابل در گفتگو با اوشیدا ضمن محکوم کردن اعدام شیخ نمر بیان داشت: اعدام رهبر شیعیان عربستان از تمام لحاظ قانونی، شرعی، دینی و انسانی محکوم است.

وی ادامه داد: اعتراض ایشان و دیگر مسلمانان و شیعیان به یکسری ظلم ها و تبعیض هایی که وجود داشت علت دستگیری و حکم اعدام ایشان می باشد.

کیخا اظهار داشت: این حکم در حالی اعلام شده است که اعتراض در هر دولتی وجود دارد و قانونی است حتی در اروپا و هرکجا که شما نگاه کنید میبینید که کسانی که نتوانستند حرف خود را به مسئولین برسانند یکسری از هم نظران و همفکران خود را جمع می کنند و اعتراض می کنند تا درخواست های خود را به گوش دولت برسانند.

وی افزود: دولتها باید ببینند این تجمع برای چه بوده است و به درخواست هایی که قانونی است توجه بیشتری کنند.


امام جمعه زابل در ادامه گفت: اینکه دولتی بیاید برای یک اعتراض کشت و کشتار کند و شخصیت فرهیخته ای چون شیخ نمر که نماینده یک گروه مومن و فرهیخته است اینچنین به زندان بیاندازد و حکم اعدامش را صادر کند انسانی و قانونی نیست.

وی ادامه داد: این حرکت از هر نگاه شرعی و دینی محکوم است و هر انسان آزاده ای این حرکت را محکوم می کند و همه میدانیم که این به ضرر دولت عربستان است و با این کار نابودی خودش و تفکر وهابیت را تسریع می بخشد.

حجت الاسلام کیخا در ادامه گفت: آنهایی که مدعی حقوق بشر هستند و مدعی هستند که انسان باید آزادی بیان داشته باشد کجا هستند؟این حرکت ضد بشری است، این را باید محکوم کنند و وارد عمل شوند و جلوی این کار را بگیرند.

وی در پایان گفت: هرآنکه مدعی آزادی بیان است باید جلوی این حرکت ظالمانه را بگیرد و اگر سکوت کند در این جنایت شریک است.


بازداشت رهبر شيعيان عربستان نشان از كينه توزي عميق دولت وهابي عربستان با شيعيان اين كشور است

سید باقر حسینی نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار اوشیدا اظهار داشت: بازداشت رهبر شيعيان عربستان توسط نيرو هاي امنيتي آل سعود نشان از كينه توزي عميق دولت وهابي عربستان با شيعيان اين كشور است.

نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مقامات سعودی با صدور حکم اعدام برای شیخ النمر مرتکب اشتباه بزرگی شده اند.

وی افزود: شیخ النمر هرگز سلاحی علیه دولت عربستان به دست نگرفته و عامل کودتای نظامی نبوده است.

حسینی بیان داشت: سكوت خفت بار دولت هاي مسلمان در برابر جنايت هاي رژيم آل خليفه در منطقه و حمايت تسليحاتي و مالي از تروريست هاي تكفيري داعش در سوريه و عراق نشان از عمق تاثير پذيري آن رژيم از آمريكا و رژيم صهيونيستي دارد.

وی با بیان اینکه صدور حكم اعدام شيخ نمر رهبر شيعيان عربستان نشان از ماهيت آمريكايي و صهیونیستی دادگاه عربستان دارد گفت: امروز در شبه‌جزیره عربستان مفتی‌های وهابی با درهم و دینارهای آل سعود در پی دامن زدن به اختلافات طایفه‌ای،قبیله‌ای و مذهبی بین شیعیان و اهل سنت بوده تا با خیال راحت بر حاکمیت خود بر عربستان و غارت و چپاول ثروت‌های آن ادامه دهند.

این اقدام از سوی هیچ مسلمانی پذیرفته نیست و تبعات آن به سود عربستان نخواهد بود

مولوی حافظ شه بخش امام جمعه اهل سنت زابل در گفت و گو با خبرنگار اوشیدا با محکومیت اقدام اخیر دادگاه آل سعود در صدور حکم اعدام علیه رهبر شیعیان عربستان اظهار داشت: دلیل این اقدام از سوی هیچ مسلمانی پذیرفته نیست و تبعات آن به سود عربستان نخواهد بود.

وی افزود: بیشترین تلاش عربستان برای سرکوب کردن مخالفانی از جمله شیخ نمر است که تنها جرمشان دفاع از حقوق مسلمانان شیعه است و این مطلب از سوی هیچ مسلمانی مورد قبول نیست.

امام جمعه اهل سنت زابل در ادامه گفت: اجرای این حکم سبب جریحه دار شدن احساسات مسلمانان جهان گشته که باید هر چه زودتر این حکم باطل شود.

شه بخش بیان کرد: مسلمانان همیشه بدنبال حق و حقوق خود بوده و این در حالی ست که آزادی و حقوق در عربستان بسیار کمرنگ است .

وی با بیان اینکه برادران اهل سنت مخالف اجرای این حکم هستند ،گفت: اتهامات دادگاه عربستان به این عالم شیعه دور از واقعیت و به هیچ وجه پذیرفتنی نیست.

صدور اين حكم  نشات گرفته از سرويس‌هاي جاسوسي غربي و صهيونيستي است

معصومه پرندوار فرماندار شهرستان هامون با اشاره به صدور حكم اعدام براي شيخ نمر باقر‌النمر از سوي دولت عربستان گفت: صدور اين حكم  نشات گرفته از سرويس‌هاي جاسوسي غربي و صهيونيستي است و بخشي از جريان وهابي و سلفي تكفيري در منطقه است كه در راستاي اهداف رژيم صهيونيستي گام بر مي‌دارند.

وی افزود: رهبران عربستان تصور می‌کنند با اعدام الشیخ نمر می‌توانند تفکر شیعی و اسلام واقعی را هم خاموش کنند،اما باید بدانند که این دسیسه ها به جای نخواهد رسید.

پرندوار گفت: این اقدام از سوی هیچ انسان آزاد اندیش  و حق جوی پذیرفته نیست و دولت عربستان با این اقدام تنها چهره خود را در بین مسلمانان منفورتر خواهد کرد.

صدور حکم اعدام آیت الله شیخ باقر نمر ظالمانه است

مولوی غلامعلی سارانی در اظهار داشت: حکم اعدام این عالم بزرگ یک حکم سیاسی است و هیچ ربطی به احکام قضایی ندارد.

وی افزود: دادگاهی که آیت الله نمر در آن محکوم به اعدام است به سبب اتهامات واهی شد، دادگاهی غیر علنی و غیر قانونی بود اسلام برای علما و بزرگان دین احترام زیادی قائل است و نباید یک علم دینی را به سبب اتهامی نا معلوم به اعدام محکوم کرد.

مولوی سارانی با بیان این‌که صدور حکم اعدام آیت الله شیخ باقر نمر در عربستان ظالمانه و جائرانه است افزود: جامعه اهل سنت نیز در کنار سایر مسلمین این حکم جائرانه را محکوم می کند و از دولت عربستان می خواهیم با آزاد کردن این عالم بزرگ نقشه های استکبار جهانی در زمینه ایجاد اختلاف میان برادران اهل سنت و اهل تشیع را نقش برآب نماید.

حکم اعدام شیخ نمر اقدامی ضدبشری است

حجت الاسلام والمسلمین محمد راشکی با اشاره به صدور حکم اعدام آیت الله شیخ باقر نمر در عربستان گفت: تنها جرم این روحانی مبارز اعلام حمایت از بیداری اسلامی در میان جامعه مسلمین علی الخصوص شیعیان مظلوم بحرین و عربستان می باشد.

وی با محکوم کردن این حکم ظالمانه دادگاه جنایی عربستان افزود: کسانی که به عنوان مقامات حقوق بشر نسبت به حکم اعدام فتنه گران و آدم کش ها در ایران اعلام انزجار می کنند چگونه است که به این حکم اعتراض نکردند و این نشانگر حقوق بشری نمادین و پوشالی است.

امام جمعه نیمروز در پایان از دکتر ظریف وزیر امور خارجه‌ خواست در این خصوص اقدام فوری انجام دهد و ضمن اعلان اعتراض قاطبه‌ی مسلمانان جهان علی الخصوص مردم همیشه در صحنه ایران، عواقب چنین حکم ظالمانه‌ای را به آنان گوشزد کنند.

شیخ نمر باقر نمر، روحانی شیعی است که در سال ۱۳۷۹هجری قمری در شهر«العوامیه» در شرق عربستان به دنیا آمد. او سابقه حضور در ایران و تحصیل در یکی از حوزه‌های علمیه تهران و هم چنین تحصیل در سوریه را دارد. وی پس از بازگشت به عربستان به تاسیس مرکزی آموزشی در آن کشور پرداخت و به عنوان فعال سیاسی - دینی، از منتقدان دولت سعودی به شمار آمد. «نمر» با توجه به وضعیت شیعیان و سیاست سعودیان در ارتباط با تشیع، همواره پیگیر حقوق این جمعیت بوده است و تاکنون چندین بار زندانی شده است.

خبر در حال بروز رسانی...
Share/Save/Bookmark