داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۲
 
رییس دانشگاه علوم پزشکی :
راه اندازی توریسم درمانی و کلینک های ویژه دندانپزشکی در سیستان/ بیمارستان سوختگی شهرستان زابل در تیرماه افتتاح می شود
کد مطلب: ۴۶۹۸۴
تاریخ انتشار:سه شنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۰۶:۵۹
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهرستان زابل اظهار داشت: اولین بیمارستان سوختگی استان در حال حاضر دارای پیشرفت فیزیکی بالغ بر ۹۵ درصد بوده که پس از تکمیل در تیرماه به بهره برداری خواهد رسید.
راه اندازی توریسم درمانی و کلینک های ویژه دندانپزشکی در سیستان/ بیمارستان سوختگی شهرستان زابل در تیرماه افتتاح می شود
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا؛ علی اکبر نصیری در نشست خبری با اصحاب رسانه با عنوان، موتور خانه بخش سوختگی و تنفسی با اعتباری معادل پنج میلیارد تومان آماده بهره برداری است عنوان کرد: بیمارستان سوختگی شهرستان زابل دارای ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی بوده که در تیرماه به بهره برداری خواهد رسید.

وی با بیان اینکه، تمامی تجهیزات بیمارستان سوختگی خریداری شده و تمامی پرسنل مورد نیاز جذب شده اند افزود: داشتن بیمارستان سوختگی یکی از مسایل مهم و ضروری در استان به شمار می رود.

وی با اشاره به نداشتن اعتبار جهت بیمارستان تنفسی اظهار داشت: اعتبارات در دو مقطع فونداسیون و اسکلت صرف شده و در حال حاضر ساخت آن توسط پیمانکار در حال اتمام است.

نصیری ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی زابل دارای بیش از دو هزار نفر دانشجو و تعداد ۲۶ رشته می باشد همچنین در طی دو سال گذشته چهار رشته کارشناسی پیوسته و ناپیوسته و دو رشته کارشناسی انگل شناسی وپرستاری و دو دستیار تخصصی زنان زایمان ودستیار تخصصی اطفال جذب شده است.

وی تصریح کرد: به دلیل اختصاص سهمیه بسیاری از دانشجویان و پزشکان به منظور تقویت نیروی تخصصی به دانشگاه علوم پزشکی شهرستان زابل تا دو سال دیگر مشکل نیروی متخصص در سیستان رفع خواهد شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهرستان زابل گفت: با توجه به طرح تحول بهداشت دهان و دندان از سال گذشته راه اندازی کلینیک های دندانپزشکی در سیستان به شدت مورد پیگیری قرار گرفته که در این راستا مجوز اخذ و در حال خرید تجهیزات بوده تا کلینیک های ویژه دندانپزشکی راه اندازی شود.

وی با عنوان اینکه زیرساخت ها آماده است ابراز داشت: دو نفر نیروی متخصص دندانپزشکی بعنوان هیت علمی جذب شده و در رشته های داخلی و طب اورژانس مکاتبات لازم جهت کسب مجوز تخصص این دو رشته انجام شده است.

وی با اشاره به آغاز توریسم درمانی در سیستان عنوان کرد: علاوه بر مکاتبات با استاندار و وزیر بهداشت در خصوص توریسم درمانی در سیستان، در سفر به افغانستان و ولایت نیمروز با مسولان بهداشتی آنان مذاکراتی انجام شد که در این راستا آنان نیز آمادگی خویش جهت مشارکت و همکاری های لازم را اعلام کردند.

وی ادامه داد: جهت انجام توریسم درمانی در سیستان، بیمارستانهای زهک و هیرمند با ایجاد تمامی زیرساخت ها آمادگی کامل را دارا بوده که در این راستا پس از رفع مشکل مرزبانی این امر به سهولت امکان پذیر می شود.

وی تاکید کرد: با توجه به آمادگی کامل بیمارستان های زهک و هیرمند جهت توریسم درمانی از استاندار سیستان و بلوچستان انتظار می رود با اعطای پاس مرزی جهت ورود اتباع افاغنه زمینه های پیشرفت این امر در استان را فراهم آورد.

انتهای پیام//
Share/Save/Bookmark