داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۱
 
درآستانه سال نو؛
مانور مدیریت مهندسی بهداشت محیط در سلامت نوروزی در زابل برگزار شد
کد مطلب: ۶۳۴۴۴
تاریخ انتشار:چهارشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۶ ساعت ۰۷:۵۷
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی زابل گفت: در آستانه سال نو مانور مدیریت مهندسی بهداشت محیط در سلامت نوروزی در زابل برگزار شد.
مانور مدیریت مهندسی بهداشت محیط در سلامت نوروزی در زابل برگزار شد
جواد اکبری زاده در گفت و گو با خبرنگار اوشیدا اظهار کرد: مانور مدیریت مهندسی بهداشت محیط در سلامت نوروزی در زابل با هدف بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی برگزار شد.

وی افزود: ۸۴ نفر در قالب ۱۱ تیم درون بخشی متشکل از بازرسین و کارشناسان سلامت محیط و کار شاغل در معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت شهرستان زابل و شبکه های بهداشت و درمان و مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی، ملبس به یونیفرم فوریت های سلامت محیط، با همراهی و همکاری تیم های برون بخشی متشکل از ادارات صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف، دامپزشکی، نیروی انتظامی ، اماکن عمومی و تعزیرات حکومتی در اجرای مانور و آغازاجرای طرح و برنامه مدیریت مهندسی بهداشت محیط در سلامت نوروزی مشارکت دارند.

اکبری زاده خاطرنشان کرد: اجرای مانور مدیریت مهندسی بهداشت محیط در سلامت نوروزی همزمان با سایر نقاط کشور، در تمامی شهرستان های تابعه ( زابل، زهک، هیرمند، نیمروز و هامون) باهدف آمادگی، ظرفیت سازی و اطلاع رسانی به مردم در زمینه بازرسی ها اجرا می شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زابل تصریح کرد: در اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی تقریباً دو هزار و ۵۰۰ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی، یک هزار و ۵۰۰ مکان عمومی، ۲۵ اماکن عمومی و مرکز بین راهی و ۸۵۰ شبکه آبرسانی شهری و روستایی در دو نوبت طی ۳۰ روز از ساعت هشت صبح تا هشت شب برنامه ریزی شده تا با اولویت کنترل کیفی مواد غذایی، بهداشت فردی، ابزار و وسایل کار، وضعیت محیط کار و آب آشامیدنی مورد بررسی و نظارت بهداشتی قرار گیرند.

وی ادامه داد: امسال با استفاده از دستگاه های پرتابل در طرح سلامت نوروزی موارد مشکوک مواد غذایی در فروشگاه ها و مراکز حساس عرضه مواد غذایی مستقیماً و به فوریت شناسایی و از توزیع آنها جلوگیری به عمل خواهد آمد و نمونه برداری هدفمند از مواد غذایی صنعتی و سنتی تنها از موارد خاص انجام و به آزمایشگاه های کنترل مواد غذایی ارسال خواهند شد.

اکبری زاده تاکید کرد: شهروندان می توانند در صورت مشاهده عدم رعایت موازین بهداشتی توسط عرضه کنندگان مواد غذایی و مشاهده سایر موارد مشکوک، بازرسان بهداشت محیط را از طریق تماس با تلفن رسیدگی به شکایات بهداشتی ۱۹۰ یا ۱۴۹۰ مطلع کنند تا بارسیدگی و انجام اقدامات کنترلی به موقع از بروز و طغیان بیماری های مرتبط با آب و غذا جلوگیری به عمل آید.

انتهای پیام
Share/Save/Bookmark