داخلی آرشيو خبر صفحه اجتماعی
امتیاز مثبت 
۰
 
در دادگاه آیت الله "نمر" چه گذشت؟
کد مطلب: ۳۲۶۵۶
تاریخ انتشار:سه شنبه ۱۱ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۱۳:۵۹
یازدهمین جلسه محاکمه آیت الله شیخ نمر باقر النمر روحانی برجسته شیعه عربستان برگزار شد.
در دادگاه آیت الله "نمر" چه گذشت؟
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا: به نقل از سایت خبری "العوامیه"، صادق الجبران، وکیل آیت الله النمر، درباره جلسه روز دوشنبه دادگاه گفت: امکان درخواست تجدیدنظر یا دفاع پایان یافته است و احتمالا جلسه آینده، حکم دادگاه صادر می شود.

به گفته الجبران، جلسه آینده دادگاه ۱۶ سپتامبر برگزار خواهد شد.

به گزارش شبکه العالم، برخی منابع نیز تأکید کرده اند که دستگاه قضایی عربستان سعودی، تصمیم گرفته است حکم خود علیه روحانی برجسته شیعه این کشور، آیت الله نمر باقر النمر را براساس درخواست دادستانی مبنی بر صدور حکم محاربه علیه وی صادر نماید.

این تصمیم دستگاه قضایی عربستان، در حالی است که نهادهای حقوقی و شخصیت های سیاسی و نهادهای دینی دادگاهی کردن آیت الله نمر را یک قضیه سیاسی دانسته و خواستار آزادی وی شده اند.

آیت الله نمر باقر النمر، روحانی برجسته عربستانی با انتقاد از نظام آل سعود، خواستار آزادی بیان و انجام تغییرات سیاسی در این کشور برای دادن نقش بیشتر به مردم در حاکمیت است.

مسؤولان قضایی عربستان اتهامات مختلفی را علیه این روحانی مطرح کرده اند که از جمله آنها، "برگزاری جلسه با افراد تحت تعقیب، تحریک آنان به ادامه فعالیتهای خرابکارانه، دعوت مردم در خطبه های نماز جمعه برای حمایت از این افراد، رهبری اعتراضات در منطقه العوامیه، دخالت در امور بحرین و فتنه طایفه‌ای است".

نیروهای امنیتی سعودی هشتم ماه ژوئیه سال ۲۰۱۲ با تعقیب خودروی آیت الله نمر، به طرف وی تیراندازی کرده و او را با گلوله جنگی مجروح کردند.

دادستان عربستان، در ۲۵ مارس گذشته (پنجم فروردین ۹۳) با مطرح کردن اتهامات دروغ مانند فتنه مذهبی، تشکیل جلسه با مجرمان فراری، ترویج کشتار شهروندان و نیروهای پلیس، تخریب مساجد در هنگام نماز جمعه و دخالت در امور سایر کشورها، خواستار صدور حکم اعدام به علت محاربه علیه نظام آن کشور برای شیخ نمر شد.

از سوی دیگر، دادگاه تجدیدنظر عربستان، حکم صادر شده علیه "رائف بدوی" فعال عربستانی مبنی بر محکومیت وی به ۱۰ سال زندان و ۱۰۰ ضربه شلاق و پرداخت دویست هزار دلار جریمه را تأیید کرد. منابع عربستانی اتهام بدوی را که از ماه ژوئن سال ۲۰۱۲ در زندان به سر می برد، انتقاد از نقش نهاد "امر به معروف و نهی از منکر" این کشور عنوان کرده اند.
Share/Save/Bookmark
مرجع : تسنیم
    عکاس :