داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۲
 
رئیس اداره تبلیغات اسلامی زابل:
امام حسن مجتبی الگوی زندگی فردی، اجتماعی و سیاسی برای امروز ما است/ با سازش و مذاکره با غرب نمی توان حق و حقوق خود را مطالبه کرد
کد مطلب: ۵۹۶۱۱
تاریخ انتشار:شنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۱۷
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان زابل عنوان کرد:امام حسن مجتبی الگوی زندگی فردی، اجتماعی و سیاسی برای امروز ما است بنابراین انتظار می رود هر کس به اندازه خود با تاسی از ایشان در مسیر صحیح و هرایت قرار گیرد.
امام حسن مجتبی الگوی زندگی فردی، اجتماعی و سیاسی برای امروز ما است/ با سازش و مذاکره با غرب نمی توان حق و حقوق خود را مطالبه کرد
حجت الاسلام و المسلمین محسن عارفی در گفت و گو با خبرنگار اوشیدا ابراز کرد: زندگانی امام حسن در سه بخش خلاصه می شود به طوری که در مرحله نخست از ولادت تا رحلت رسول اکرم هشت سال به طول انجامید و در روایات و کتب مختلف شیعه و سنی اوج محبت و توجه پیامبر به امام حسن مجتبی به نیکی آمده که در این راستا در روایت مشهوری به نقل از پیامبر عنوان شده که الحسن و الحسین امامان قاما ارقعدا.

وی در این راستا افزود: در مرحله دوم زندگی ایشان همزمان با عصر ملازمت امیرالمومنین بود و ۳۷ به طول انجامید و امام حسن مجتبی در تمامی فراز و نشیب ها و ناملایمت های آن روزگار و در تمامی جنگ ها در کنار پدر حضور داشت.

حجت الاسلام عارفی خاطرنشان کرد: در بخش سوم زندگی امام حسن که عصر امامت ایشان بود و ۱۰ سال به طول انجامید نیز در اوج مظلومیت به پای مردم بی بصیرت و کوتاه فکر دنیاپرست آن زمان سوخت به طوری که صلح با دشمن را بر امام تحمیل کردند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی زابل در بعد اخلاقی و فردی ایشان نیز گفت: اخلاق پسندیده، تقوا و خداترسی ایشان زبانزد بود و هیچ فقیری از درب خانه آن حضرت دست خالی برنمی گشت لذا یکی از اوصاف بارز ایشان کریم اهل بیت علیهم السلام می باشد چرا که قبل از اینکه مسکینی و یا مستمندی اعلام نیاز کند، نیازش را برطرف می کرد.

عارفی ابراز کرد: کمک های امام حسن عمدتا به دو صورت کمک های مستمر و ماهیانه که شامل ایتام، سالمندان، خانواده و شهدا بود که به صورت دائمی از محل موقوفات و صدقات رسول خدا و امیرالمومنین و حضرت زهرا، حقوق دائمی می گرفتند همچنین در بخش دیگری نیز ایشان کمک های مقطعی که تامین کننده کامل زندگی آن ها بود به نحوی که در تاریخ آمده ایشان سه مرتبه نیمی از اموال خود را به مستمندان بخشید.

وی تصریح کرد: در بعد اخلاقی نیز حلم و بردباری ایشان زبانزد در تاریخ بود و در تاریخ آمده که شخصی از شام وارد مدینه شد و تا امام را دید به جهت دشمنی با علی و آل علی شروع به ناسزاگویی کرد اما با این حال امام حسن فرمود ظاهرا مسافر و گرسنه هستی اگر قبول کنی مهمان ما شوی لذا امام حسن او را سیر کرد و پوشاند و کمی هم برای توشه راهش قرار داد و این طور شرمنده شد و با عذر خواهی به او ایمان آورد.

حجت الاسلام عارفی تاکید کرد: در بعد عبادت و خوف از خداوند نیز آمده که امام حسن ۲۵ بار با پای پیاده برای انجام مناسک حج و عمره به زیارت خانه خدا مشرف شدند و در سفارشات و احادیث مانده از ایشان توجه وافر به عبادت و بندگی خدا توام با اخلاص شده است و در بعد علمی نیز سرآمد همه عالمان و دانشمندان بودند و بارها در جمع ها و جلسات علمی به عنوان مرجع علمی از ایشان یاد می شد.

وی افزود: شرایط زمانه و بی مهری های مردم آن دوران صلح را بر امام تحمیل کرد و امام نیز با پنج شرط که خود نشان دهنده اوج مظلومیت ایشان است آن را پذیرفت.

حجت الاسلام عارفی در پایان اظهار کرد: تاریخ زندگی و صلح برای بصیرت افزایی و مراقبت از عدم تکرار آن برای امروز ما لازم است چرا که امروز نیز یک عده به دنبال تحمیل صلح هستند و احساس می کنند می توان با سازش و مذاکره با غرب حق و حقوق خود را مطالبه کرد و حال آنکه معاویه بلافاصله پس از امضاصلح نامه اقدام به نقض آن کرد.

انتهای پیام/
Share/Save/Bookmark