داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۲
 
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی:
داروخانه ها کمترین آمار شکواییه را به خود اختصاص دادند/ انجام نظارت به شکل دوره ای و سرزده
کد مطلب: ۶۳۳۹۱
تاریخ انتشار:شنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۶ ساعت ۰۷:۳۰
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زابل گفت: کمترین آمار شکواییه به داروخانه ها اختصاص دارد که نشان از نظارت بسیار خوب در این زمینه دارد.
داروخانه ها کمترین آمار شکواییه را به خود اختصاص دادند/ انجام نظارت به شکل دوره ای و سرزده
عبدالحسین میری در خصوص چگونگی رسیدگی به تخلفات و شکایات دارویی از طریق دانشگاه علوم پزشکی زابل در گفت و گو با خبرنگار اوشیدا؛ اظهار کرد: پاسخگویی و پیگیری مشکلات مردم از حقوق مسلم شهروندان است.

وی افزود: در بخش خصوصی، بیمارستانی و مراکز درمانی سیستان، تعداد ۹۰ داروخانه فعال هستند که نظارت بر نحوه توزیع دارو و تدارکات دارویی توسط تیم های تخصصی نظارتی انجام می شود.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زابل با بیان اینکه شهروندان به عنوان بهترین ناظرین می‌توانند کوچکترین موارد را گزارش کنند، تصریح کرد: نظارت ها به شکل دوره ای و سرزده و بر اساس گزارشات انجام می شود.

وی با اشاره به آماری که از سوی رئیس انجمن داروسازان مرکز، ارائه شده بود، خاطرنشان کرد: کمترین آمار شکوائیه که در هیئت های بدوی و انتظامی سازمان نظام پزشکی موجود است مربوط به داروخانه ها است و این مؤید نظارت بر حسن ارائه خدمات داروخانه هاست.

میری اضافه کرد: بیشترین شکوائیه های شهروندان در خصوص قیمت گذاری است و در صورت احراز تخلف طبق آیین نامه، پرونده به مراجع ذیصلاح قضایی ارجاع می شود.

معاون غذا و داروی دانشگاه درمورد قیمت داروها اظهار کرد: قیمت دارو از زمان تولید تا زمانی که به دست مصرف کننده می رسد ممکن است تغییراتی داشته باشد و الزاما قیمت های درج شده در روی بسته بندی قیمت واقعی کالا نیست.

وی تصریح کرد: به طور متوسط سالانه دو میلیون و ۵۰۰ مراجعه به داروخانه های سطح منطقه وجود دارد که از سال ۹۵ تا کنون تعداد ۱۰ شکوائیه واصل شد که از این تعداد، سه شکایت محرز و پرونده ها به مراجع قضایی ارسال شده است بنابراین با توجه به این آمار، درصد تخلفات در بخش دارویی کمتر از یک هزارم درصد می باشد که نسبت به تعداد سرویس داده شده عدد معنی داری نیست.

معاونت غذا و داروی دانشگاه اذعان کرد: سامانه پیام رسان به شماره ۵۰۰۰۵۴۱۰۰۹۲۹ و شماره تلفن رسیدگی به شکایات دارویی به شماره ۳۲۲۲۷۶۵۲ آماده رسیدگی به شکایات دارویی شهروندان از طریق تماس تلفنی خواهد بود و در صورت شکایت حضوری افراد می توانند به آدرس زابل، خیابان شهید موسوی، جنب آزمایشگاه مرکزی سیستان، معاونت غذا و دارو مراجعه تا مشکل دارویی آنان توسط کارشناسان دارویی این حوزه پیگیری شود.

انتهای پیام
Share/Save/Bookmark