داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۰
 
حال نان‌ سیستان خوب نیست؛
سقوط کیفیت نان و آرد در زابل
کد مطلب: ۷۱۶۹۹
تاریخ انتشار:سه شنبه ۸ مهر ۱۳۹۹ ساعت ۱۰:۱۱
اکثر مردم سیستان که معمولا از خانواده های پر جمعیت هم تشکیل شده اند روزانه نیاز به چهار یا پنج نان دارند که خرید از آزادپزی ها صرف اقتصادی برای آنها نخواهد داشت لذا مجبور هستند تا از نانوایی های دولتی خرید کنند.
سقوط کیفیت نان و آرد در زابل
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا؛ یکی از مهمترین مشکلات پیش روی شهروندان سیستانی نبود واحد تولیدی نان با کیفیت در زابل است، اکثر نانوایی هایی که آرد دولتی دریافت می کنند به بدترین شکل ممکن اقدام به پخت نان کرده که بسیاری از شهروندان از این روند ناراضی هستند.

نانوایی های دیگری هم در سطح شهرستان زابل وجود دارد که شخصی هستند و نان سنتی سیستان را پخت می کنند، این نانوایی ها به دلیل خرید آرد آزاد از بازار قیمت بالاتری نسبت به سایر نانوایی ها دارند.

اکثر مردم سیستان که معمولا از خانواده های پر جمعیت هم تشکیل شده اند روزانه نیاز به چهار یا پنج نان دارند که خرید از آزادپزی ها صرف اقتصادی برای آنها نخواهد داشت لذا مجبور هستند تا از نانوایی های دولتی خرید کنند.

کیفیت این نانوایی ها هم آنقدر پایین است که شهروندان همواره از آنها ناراضی هستند.


خرید از آزادپزی ها صرف اقتصادی ندارد

علی امرودی یکی از شهروندان منطقه سیستان در همین خصوص به خبرنگار ما گفت: نانوایی های دولتی اکثراً از افراد مجرب برای پخت نان استفاده نمی کنند و یا دستگاه های پخت نان آنها قدیمی و بی کیفیت است.

وی افزود: این نانوایی ها فقط سهمیه آرد و سوخت خود را که دولتی به دست می آورند به فروش برسانند سود بیشتری از پخت نان می کنند و همین امر یکی از دلایل کیفیت پایین نان است.

وی خاطرنشان کرد: مسئولان باید نظارت بیشتری بر پخت نان در شهرستان زابل داشته باشند چرا که بسیاری از نانوایی ها برای مردم اهمیتی قائل نمی شوند.


پلمپ نانوایی های بی کیفیت و غیر بهداشتی


غلامرضا گنجی فرماندار شهرستان زابل در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: در راستای نظارت بر نانوایی های سطح شهرستان زابل برخی از این واحدهای تولیدی نان پلمپ شدند.

وی افزود: تا زمانی که نانوایی ها نتوانند کیفیت نان خود را بالا ببرند روند پلمپ ادامه خواهد داشت، چرا که کیفیت نان در این شهرستان بسیار پایین است.

گنجی بیان داشت: بسیاری از این نانوایی ها حتی بهداشت اولیه کارکنان را هم رعایت نمی کنند که این امر باعث شده است تا نان تولیدی هم غیر بهداشتی شود.



انتهای پیام/
Share/Save/Bookmark