داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۳
 
لزوم برپایی نمایشگاه های نوشت افزار ایرانی اسلامی/ لوازم تحریر ایرانی برتر از خارجی
کد مطلب: ۶۱۲۰۳
تاریخ انتشار:چهارشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۹۶ ساعت ۰۷:۳۱
در آستانه مهر بازار نوشت افزار رونق بسیار خوبی به خود می گیرد به طوری که بیشتر خانواده های ایرانی با آن درگیر هستند.
لزوم برپایی نمایشگاه های نوشت افزار ایرانی اسلامی/ لوازم تحریر ایرانی برتر از خارجی
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا؛ معمولا در پایان شهریور ماه نمایشگاه های نوشت افزار ایرانی و اسلامی در سراسر کشور برگزار می شود اما جای این نمایشگاه ها در سیستان خالی است.

با برپایی نمایشگاه های لوازم تحریر ایرانی و اسلامی در حقیقت خریداران می توانند بدون دغدغه در یک نقطه که تمامی ملزومات مدرسه با تنوع بالا و کیفیت مرغوب وجود دارد لوازم مورد نیاز فرزندان خود را فراهم آورند.

لوازم تحریر ایرانی گزینه ای مناسب برای شناساندن فرهنگ ایرانی

یکی از معلمان شهرستان زابل عنوان کرد: از آن جایی که بازار لوازم التحریر یکی از بازارهای متنوع و پر مصرف است و در عین حال دوران دانش آموزی دوران شکل گیری شخصیت افراد است بنابر این تصاویری که بر روی لوازم التحریر از قبیل دفتر و قلم گرفته تا خط کش و گونیا و... باید از مظاهر ایرانی- اسلامی باشد تا دانش آموزان به جای آشنا شدن با مظاهر شرقی و غربی با مفاخر و مظاهر و رشادتهای فرزندان ایران زمین به خصوص رزمندگان و سرداران شهید بیشتر آشنا شوند.

ابراهیم سراوانی به خبرنگار اوشیدا گفت: مظاهر اسلامی و پیامبر (ص) و ائمه (س) و احادیث حکاکی شده بر مداد و خودکارها و نگاشته شده بر جلد دفاتر فرزندانمان باید به گونه ای باشد که آنها را با اسلام و قرآن و احادیث بیشتر آشنا کند و باعث تربیت صحیح اسلامی، قرآنی و ایرانی فرزندانمان شود.

لوازم تحریر ایرانی تاثیر به سزایی در اقتصاد کشور دارد

مولف کتاب ضرب المثل های ایرانی براساس الفبا ادامه داد: وقتی کالای نامرغوب خارجی و چینی استفاده می کنیم به اقتصاد و اشتغال آنان کمک می کنیم ضمن اینکه باعث ضربه زدن به تولید ملی و اقتصاد پویا و اشتغال پایدار فرزندان ایرانی می شویم.

سراوانی تصریح کرد: اگر با استفاده از ابزار رسانه های محلی، ملی و صدا و سیما به مردم آگاهی های لازم داده شود مرزها و مبادی ورودی این کالاها کنترل بیشتری شود و قبل از ورود کالاهای خارجی و چینی نمایشگاهای لوازم التحریر ایرانی - اسلامی در کل شهرهای کشور برگزار شود به طور حتم مردم از این کالاها استقبال می کنند اما متاسفانه نمایشگاهها زمانی برگزار می شود که دانش آموزان اقلام مورد نیاز را تهیه کرده اند و این ضربه به اقتصاد و تولید ملی ما است.

وی در ادامه به معایب نوشت افزار خارجی اشاره کرد و گفت: ما ایرانی ها یک ضرب المثل داریم که " قطره ای کز جویباری می رود/ از پی انجام کاری می رود" خارجی هایی که دارند با هزاران شیوه دنبال ضربه زدن و تحریم ما هستند چگونه است که نوشت افزار و فیلم و عکس ارزان در اختیار ما قرار می دهند؟

سراوانی اظهار کرد: مقام معظم رهبری سالها قبل از این کار، با تعبیر " تهاجم فرهنگی " رمزگشایی کردند، کانالهای ماهواره ای که در کشورهای آنان تماشای آنها جرم است و یا هزینه ی گزافی دارد برای کشور ما به رایگان سیگنال رسانی می کنند، هر روز تکنولوژی جدید تری می سازند و پول آن را با فروش آنها در می آورند.

وی تاکید کرد: فیلم و سی دی و کارتون با شخصیت های خود ساخته ی غربی با هزینه ی اندک و در تیراژ بالا در اختیار فرزندان ما می گذارند، خوب معلوم است که می خواهند فرهنگ منحط غربی را تبلیغ کنند و قهرمان سازی کنند.

نوشت افزار خارجی با اهداف شوم در اختیار فرزندان ایران قرار می گیرد

مولف کتاب مشاعره آسان براساس حروف الفبا تصریح کرد: وقتی نوشت افزار با جلدهای رنگارنگ و فوق العاده ارزان در اختیار فرزندان ما می گذارند معلوم است که این کار هدفمند است و می خواهند که فرزندان ما مفاخر ایرانی و اسلامی خود را فراموش کنند و آنها مفاخر خودساخته ی خود را در ذهن بچه های ایرانی بنگارند و گرنه اگر دوستدار ما هستند به جای نوشت افزار ارزان و رنگارنگ به ما موشک، هواپیما، ماهواره و نیروگاه اتمی ارزان قیمت بدهند.

سراوانی بیان کرد: مثلا روی لوازم تحریر باربی یا بن تن زده است که اینها می تواند تاثیرات مخرب بر روی ذهن دانش آموزان داشته باشد؛ غربی ها و شرقی ها به هیچ عنوان تمدن کهن چندین هزار ساله ندارند بلکه تمدن آنها به چند صد سال هم نمی رسد. بنابراین با همین تصاویر خودساخته ی خود قصد دارند فرهنگ خود ساخته و بی هویت خود را با ابزارهای تبلیغاتی در دسترس، بر فرهنگ غنی اسلامی کشورهای اسلامی و به خصوص ایران غالب سازند و جا بیندازند.

وی اضافه کرد: طبق فرمایش پیامبراسلام (ص) " العلم فی الصغر، کالنقش فی الحجر " علمی که انسان در کودکی بیاموزد مانند نقشی که بر سنگ حکاکی شده باشد باقی می ماند و یا طبق فرمایش امام خمینی (ره) " امید من به شما دبستانی هاست". خارجی ها با استناد به همین سخن مفاخر ما متاسفانه بر علیه م

ا استفاده کرده اند اگر ما در این زمینه غفلت کنیم صدمات و لطمات جبران ناپذیری را متحمل خواهیم شد چون تاثیر این تصاویر و مظاهر غربی و شرقی در حافظه ی دراز مدت فرزندانمان خواهد ماند.

فرهنگ ایرانی و اسلامی غنی است

مولف کتاب زنان و دختران مسلمان از منظر اسلام خاطرنشان کرد: فرهنگ ایرانی - اسلامی غنی و خوبی داریم اما متاسفانه در طول این سالها به خوبی به آن پرداخته نشده است و چون به قول فوتبالیست ها " گل نزده ایم. گل خورده ایم". سازمانهای فرهنگی موازی زیاد داشته ایم اما در کار هم یا تداخل داشته اند یا کارشان را به یکدیگر وا گذار کرده اند و بهره ی کافی از این کار نبرده ایم.

سراوانی افزود: بسیار بد است که فرزندان ما به جای اینکه به صورت یکنواخت امسال همه تصویر قهرمان ملی ایران شهید حججی را بر کوله پشتی و جلد دفتر و خودکار و مدادشان داشته باشند تصویر بن تن و ... بر کوله پشتی و دفتر آنها باشد.

وی تاکید کرد: اینکه صدا و سیما و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این زمینه چند کلیپ و .... تهیه و پخش کرده اند حداقل من به عنوان یک شهروند ایرانی و پدر دانش آموز ایرانی خبر ندارم.

سراوانی ابراز کرد: اگر فقط درباره ی آیات قرآن کریم، شخصیت پیامبر اسلام (ص)، زندگی گهربار و معجزات ایشان، زندگی و سخنان ۱۴ معصوم پاک (ص)، اماکن مذهبی و اسلامی جهان تشیع، مرقد مطهر امامان شیعه و امامزادگانی که مدفن آنها در ایران و دیگر کشورهای اسلامی است بخواهیم کار و تبلیغ کنیم صد سال هم کم هست تا این همه تصویر و حدیث و ... را بر جلد دفاتر و جداره ی قلم و مداد و خودکار و... بنگاریم اما این کوتاهی از کجا نشات می گیرد و این ولنگاری فرهنگی از کجا سر چشمه می گیرد و چرا از ظرفیت نخبگانمان در این زمینه استفاده نمی کنیم بنده اطلاعی ندارم.

دبیر نخبه آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان همچنین گفت: متاسفانه بعضی از تولید کنندگان داخلی هم برای سودجویی و فروش بیشتر مظاهر غربی و شرقی را بر روی تولیدات خود درج می کنند که بسیار تاسف بار است.

سراوانی اظهار داشت: وقتی یک یا چند کشور اراده می کنند با استفاده از همه ی ابزارهای ارتباط جمعی خود از جمله ماهواره و سینما و با تولید و پخش فیلم و سریال و انیمیشن و سی دی ارزان قیمت و در حد رایگان سعی در غالب ساختن فرهنگ خود و مغلوب ساختن فرهنگ کشور مقابل دارند و عده ای در داخل کشور با وارد ساختن این تولیدات خارجی و توزیع آنها در سطح کشور و گذاشتن آنها در ویترین مغازه ها آزادانه این محصولات را می فروشند معلوم است که این عده ی سودجو آب به آسیاب دشمن ریخته و عده ای سودجوی دیگر با درج مارکهای خارجی بر روی تولیدات داخلی باعث می شوند که نوشت افزارهای ایرانی - اسلامی در رقابت با تولیدات و محصولات خارجی عقب بمانند و تولیدات خارجی یکه تاز بازهای داخلی ما باشند.

رقابت با محصولات خارجی با بخشنامه و سخنرانی امکان پذیر نیست

سراوانی در ادامه گفت: رقابت با محصولات خارجی با بخشنامه و سخنرانی در رادیو و تلویزیون و متهم ساختن این سازمان و آن وزارتخانه نمی شود بلکه باید از ظرفیت نخبگان در طراحی نوشت افزار استفاده کنیم، باید تولیداتی به مراتب ارزانتر و با کیفیت تر از محصولات خارجی تولید کنیم باید با سودجویانی که به هر نحو سعی در وارد ساختن این محصولات و توزیع و فروش آنها دارند به صورت جدی برخورد شود باید محصولات فرهنگی و انیمیشن هایی با رنگ و لعاب اسلامی - ایرانی بسازیم و در سطح وسیع منتشر کنیم نه اینکه بازی و کارتون خارجی یک هزار تومان باشد و همان محصول ایرانی ده برابر قیمت آن.

وی در پایان خاطرنشان کرد: مقابله با تهاجم فرهنگی غرب و شرق نیاز به تدبیر و استفاده از توان نخبگان دارد نه به حاشیه راندن آنها، به امید آنکه تلویزیون اسلامی ما هم به جای پخش ۲۴ ساعته ی کارتونهای خارجی بیشتر از تولیدات ملی و اسلامی پخش کند و فرزندانمان هر روز با ابتکارات جدید بیشتر و بیشتر با مفاخر ایرانی و اسلامی آشنا و مانوس شوند نه با مظاهر خارجی.

انتهای پیام

خبرنگار: فاطمه بهرک
Share/Save/Bookmark