داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۱
 
مجری طرح آبیاری ۴۶ هزار هکتاری مزارع سیستان؛
حرکت به سوی اصلاح و ایجاد شبکه های جدید با طرح انتقال آب به مزارع سیستان
کد مطلب: ۵۸۶۸۵
تاریخ انتشار:پنجشنبه ۲۴ فروردين ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۳۱
مجری طرح انتقال اب به مزارع سیستان عنوان کرد: با توجه به محدودیت آب در سیستان، حرکت به سوی اصلاح و ایجاد شبکه های جدید با طرح انتقال آب به مزارع سیستان امکان پذیر است‌.
حرکت به سوی اصلاح و ایجاد شبکه های جدید با طرح انتقال آب به مزارع سیستان
غلامعلی کیخا در گفتگو با خبرنگار اوشیدا ابراز داشت: برای انجام طرح انتقال آب به مزارع سیستان با روحیه ی بسیجی بدون هرگونه چشم داشت ۱۵ سال وقت گذاشته ایم و در این راستا تمامی تلاش خود را به کار گرفته تا این طرح به بهترین نحو مورد بهره برداری قرار گیرد.

وی افزود: کارشناسان بومی منطقه که در زمینه آب، خاک و کشاورزی تخصص و اطلاعات کافی دارند به این نتیجه رسیده اند که با توجه به سرمایه گذاری کشور در توسعه کشاورزی و محدودیت هایی که در بهره برداری آب ایجاد می شود محدودیت دسترسی آب برای دشت سیستان جدی تر خواهدشد چرا که نیاز سالیانه ی دشت سیستان به طور کلی متناسب با شبکه های لوله کشی قبلی سالیانه بیش از چهار میلیارد متر مکعب است‌.

کیخا تصریح کرد: امکان به کارگیری تکنیک های جدید با این وضع توزیع آب دشت سیستان فراهم نیست به همین دلیل با جمع بندی کارشناسان بومی حرکت به سوی اصلاح و ایجاد شبکه های جدیدی بود که بتواند این قابلیت ها را برای کشاورز فراهم کند بنابراین در پروژه انتقال آب با لوله این موضوع مورد بررسی قرار گرفته است.

مجری طرح انتقال آب به مزارع سیستان اظهار داشت: با توجه به محدودیت آب در سیستان، در طرح انتقال آب با لوله، برای اینکه کشاورزی با بهره داشته باشیم تامین آب به صورت برنامه ریزی شده تنظیم شده است.

وی تاکید کرد: امکان استفاده از تکنولوژی های جدید برای استفاده بهتر از آب در شرایطی برای سیستان مناسب خواهد بود که ماهیت ها، وضعیت حق آبه ها، نقشه های دقیق کارشناسی، قابلیت آبیاری ، نقشه های جغرافیایی، تهیه برنامه ی متناسب آبیاری از الزامات اثر بخشی مطلوب قرار گیرد.

کیخا در در این راستا گفت: توزیع آب برمبنای خاص مکان انجام می شود بنابراین باید نقشه های انبوه آبیاری تهیه شود و بر این مبنا آبیاری انجام شود.

انتهای پیام///
Share/Save/Bookmark