جواد اکبری زاده معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زابل در گفت و گو با اوشیدا گفت: رعایت اصول تغذیه ای صحیح در ماه رمضان همزمان با شیوع کرونا باعث سلامت بدن و همچنین در امان ماندن از ویروس منحوس کرونا خواهد شد.
وی افزود: روزه داران در ماه مبارک رمضان در هنگام سحری و افطار نوشیدن بیش از 8 لیوان آب را فراموش نکنند چرا که نوشیدن آب در ایام کرونا به سلامت فرد کمک خواهد کرد.
اکبری زاده بیان کرد: روزه داران همچنین مصرف مواد غذایی شیرین در وعده سحری را فراموش کنند و در این وعده سعی کنند از غذاهای كم حجم و غنی از مواد مغذی که کم نمک، کم چرب و کم شیرین هستند، استفاده کنند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زابل همچنین خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه کم آب شدن بدن و خشکی گلو می تواند زمینه را برای ابتلا به کووید 19 فراهم کند، در وعده سحر سبزی هایی که آب بیشتری دارند، مصرف شود.
وی تصریح کرد: مصرف یک لیوان آب گرم، چای کمرنگ و یا یک لیوان شیر گرم همراه با خرما یا عسل در شروع افطار به روزه داران توصیه می شود.
وی گفت: روزه داران سعی کنند مصرف بامیه و زولبیا که دارای مقادیر زیادی قند و چربی، اسیدهای چرب اشباع و ترانس هستند، در وعده افطار بسیار محدود شود در صورت امکان در وعده افطار 2-3 عدد خرما مصرف کنند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زابل بیان کرد: شهروندان در نظر داشته باشند که همچنان خطر ابتلا به کرونا وجود دارد و نباید از استفاده از ماسک غافل شوند.
وی گفت: همچنین افراد در صورت مشاهده علائم بیماری به اولین مرکز درمانی یا با سامانه ۴۰۳۰ تماس حاصل کنند.
انتهای پیام/