داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۰
 
نخستین مأموریت رباتیک بخش خصوصی در مریخ، کلید خورد
کد مطلب: ۱۷۸۵۲
تاریخ انتشار:شنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۰۹:۴۰
اوشیدا:شرکت هلندی «مارس وان» در تلاش برای تحقق طرح بلندپروازانه ساخت مستعمره انسانی و انجام سفر بی بازگشت به مریخ، موفق به جلب حمایت شرکت «لاکهید مارتین» به عنوان یکی از غول‌های هوافضای آمریکا شد.
نخستین مأموریت رباتیک بخش خصوصی در مریخ، کلید خورد
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا: «باس لانس دورپ»، بنیانگذار و مدیرعامل شرکت خصوصی «مارس وان» (Mars One)‌ از همکاری شرکت آمریکایی «لاکهید مارتین» و شرکت انگلیسی SSTL با پروژه سفر بی‌بازگشت به مریخ خبر داد.
بر این اساس، شرکت لاکهید مارتین در قالب یک قرارداد به ارزش ۲۵۰ هزار دلار، طراحی و ساخت کاوشگر مریخ «مارس وان» مشابه کاوشگر «فونیکس» (Phoenix) ناسا که سال ۲۰۰۸ بر سطح مریخ فرود آمد را برعهده گرفت.
این کاوشگر پس از فرود بر سطح مریخ،‌ آزمایش‌های مختلفی را برای بررسی امکان تولید آب و استفاده از فیلم‌های نازک خورشیدی برای ذخیره‌سازی انرژی انجام خواهد داد.
شرکت SSTL‌ نیز در قالب قراردادی به ارزش ۸۰ هزار دلار، ماهواره ارتباطی برای نخستین مأموریت رباتیک «مارس وان» را طراحی می کند. ماهواره با چرخش در مدار مریخ، علاوه بر تهیه تصاویر ۲۴ ساعته از سطح سیاره سرخ و مخابره به زمین، لینک با پهنای باند بالا برای انتقال داده‌ها ایجاد می‌کند.
«لانس دروپ» تأکید کرد: نخستین مأموریت رباتیک در سال ۲۰۱۸ میلادی، گام نخست در اجرای مأموریت ساخت مستعمره انسانی و فرستادن ساکنان آینده مریخ محسوب می‌شود.
این مأموریت رباتیک، نخستین مأموریت فضایی در مریخ با بودجه بخش خصوصی خواهد بود.
در حالی که پیش از این اعلام شده بود که نخستین گروه از مسافران سفر بی بازگشت به مریخ در سال ۲۰۲۳ راهی سیاره سرخ خواهند شد، انجام این مأموریت به سال ۲۰۲۵ میلادی موکول شد.
هزینه انجام مأموریت ساخت مستعمره انسانی و فرستادن چهار فضانورد به مریخ حدود شش میلیارد دلار پیش بینی شده است، با این حال برخی کارشناسان از احتمال افزایش هزینه‌ها تا یک تریلیون خبر می‌دهند.
بیش از ۲۰۰ هزار انسان متقاضی سفر بی بازگشت به مریخ شده‌اند که مسن‌ترین متقاضی، ۸۳ ساله و جوانترین فرد نیز یک دانش آموز ابتدایی است ۱۴ داوطلب ایرانی هم در این طرح ثبت نام کرده‌اند.
Share/Save/Bookmark