داخلی آرشيو گفتگو صفحه 
امتیاز مثبت 
۲
 
فرماندار شهرستان نیمروز در گفتگو با اوشیدا ؛
اقتصاد مقاومتی تحول مهم و اساسی در عرصه‌های معیشتی و اقتصادی ایجاد می کند/ گام های اقتصاد مقاومتی در شهرستان نیمروز
کد مطلب: ۳۶۸۹۷
تاریخ انتشار:پنجشنبه ۷ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۱۳:۲۹
فرماندار شهرستان نیمروز با اشاره به طرح بزرگ اشتغالزایی در راستای اقتصاد مقاومتی در نیمروز ،اظهار داشت: این طرح با ادغام سه طرح گلخانه ،پرورش مرغ و دامداری در کنار یکدیگر برای تعدادی از ساکنان این مناطق اشتغالزایی بوجود آورده است.
اقتصاد مقاومتی تحول مهم و اساسی در عرصه‌های معیشتی و اقتصادی ایجاد می کند/ گام های اقتصاد مقاومتی در شهرستان نیمروز
تقی طاهری فرماندار شهرستان نیمروز در گفتگو با خبرنگار اوشیدا اظهار داشت: گام نهادن به سمت و سوی اقتصاد مقاومتی در این شرایط خاص که با تحریم‌های استکبار جهانی روبرو هستیم، حمایت از کارآفرینان باید روزبه‌روز بیشتر و محکم‌تر شود تا انشا الله بتوانیم تولید داخلی را وسعت بخشیم و در مقابله با تحریم‌ها سربلند شویم.

فرماندار نیمروز با اشاره به اجرای طرح‌های اقتصاد مقاومتی در نیمروز تصریح کرد: در شهرستان نیمروز چندین طرح اشتغالزایی بر محور اقتصاد مقاومتی اجرا شده که یکی پس از دیگری در حال بهره‌برداری و اجرایی شدن است.

طاهری بیان نمود: در سال 93 هشت مرغداری در قطعات تولیدی 4 الی 5 هزار در روستاهای این شهرستان از جمله ده پیران ، بزی ،کچیان و ده غلام فعال و راه اندازی شده است.



وی افزود: که با راه اندازی این تعداد از مرغداریها بالغ بر 24 نفر ایجاد اشتغال نموده است.

این مسئول با اشاره به راه اندازی تولیدی بافندگی توسط یک زن نیمروزی ،گفت: به همت یک بانوی نیمروزی کارگاه تولیدی بافندگی با اشتغالزایی 5 نفر احداث شده است که علاوه بر انجام کار تولید،کار بازار یابی و فروش محصولات تولیدی نیز توسط این افراد صورت می گیرد.

فرماندار شهرستان نیمروز عنوان نمود: در راستای ارائه تسهیلات صندوق مهر در شهرستان نیمروز 28 گلخانه که تعدادی از آنها بصورت نیمه فعال و راکد شده بود ،امسال دوباره راه اندازی و فعالیت تولیدی آنها آغاز گردید .




وی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی تحول مهم و اساسی در عرصه‌های معیشتی و اقتصادی ایجاد کرده است گفت: اجرای این طرح‌ها نه تنها سبب تحول اقتصادی در مناطق می‌شود بلکه فرهنگ استفاده از تولیدات داخلی را نیز گسترش داده است.

طاهری ادامه داد: خولک بافی یکی از هنرهای دستی دیرینه مردم سیستان نیز در این منطقه هنوز پابرجاست و این هنر در حالی انجام می شود که دریاچه هامون خشک و مواد اولیه این کار از بین رفته است اما تعدادی از مردم این منطقه به جهت حفظ و زنده نگه داشتن این هنر دستی و همچنین تامین معیشت خود اقدام به خریداری نی از استانهای گرگان و همچنین کشور افغانستان نموده و برای خود اشتغالزایی ایجاد نمودند.




فرماندار شهرستان نیمروز با اشاره به طرح بزرگ اشتغالزایی در راستای اقتصاد مقاومتی در نیمروز ،اظهار داشت: این طرح با ادغام سه طرح  گلخانه ،پرورش مرغ و دامداری در کنار یکدیگر برای تعدادی از ساکنان این مناطق اشتغالزایی بوجود آورده است.

وی خاطر نشان کرد: از راههای موفقيت در اقتصاد مقاومتي در اين برهه زماني بحث وابستگي غير نفتي و استفاده از توليدات داخلي است و این مهم با ارائه تسهیلات به کارآفرینان و آموزش و فرهنگ سازی مفهوم اقتصاد مقاومتی در بین آحاد جامعه اتفاق خواهد افتاد.


انتهای پیام/
Share/Save/Bookmark