داخلی آرشيو خبر صفحه اجتماعی
امتیاز مثبت 
۰
 
فرماندار ویژه زابل:
دانش آموزان حوزه سیستان سرمايه های فكری و علمی فردای كشور هستند
کد مطلب: ۷۵۶۶۹
تاریخ انتشار:سه شنبه ۱۴ آذر ۱۴۰۲ ساعت ۰۰:۰۷
فرماندار ویژه شهرستان زابل گفت : دانش آموزان حوزه سیستان سرمايه های فكری و علمی فردای ايران اسلامي هستند و كيفيت آموزش آنان با اهمیت است.
دانش آموزان  حوزه سیستان سرمايه های فكری و علمی فردای كشور هستند
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا، علیرضا ملاشاهی در نشست گردهمایی مدیران آموزش و پرورش قطب سیستان بیان کرد: نهضت علمی مورد نظر رهبر معظم انقلاب و ادامه موفقیت‌های دانشمندان ایرانی در عرصه‌های مختلف علمی با فراهم كردن زمینه رشد و ترقی علمی دانش‌آموزان محقق می‌شود. 

وی تاکیدکرد: آموزش و پرورش نقش بسزایی در تربیت آینده سازان كشور دارد و استفاده از الگوهای تربیت اسلامی و باروری استعدادهای دانش آموزان باید بیش از پیش از پایه‌های تربیت مدارس باشد   فرماندار زابل با اشاره به اهمیت توجه به تربیت نیروی انسانی کارآمد در تدوین برنامه‌های آموزشی برای استمرار حرکت در مسیر توسعه، خودکفایی و استقلال کشور، افزود: جمله معروف «العلم فی الصغر کالنقش فی الحجر»، نمایانگر اهمیت توجه به آموزش در دوره کودکی و نوجوانی است و این آموزش می‌تواند طیف وسیعی از مطالب، از جمله نکات تربیتی و پرورشی را در بر گرفته و به تربیت نیروهای فعال و کارآمد منجر شود.

 ملاشاهی تصریح کرد: در برنامه‌های آموزشی و پرورشی باید با مخاطب‌شناسی و در نظر گرفتن ویژگی‌های جامعه هدف، تولید محتوای آگاه‌ساز نسل دانش‌آموزی در برابر هجمه فرهنگی و خبری دشمنان مدنظر قرار گیرد. 

وی  با اشاره به این که موضوع  دانش‌آموزان امروز، سرمایه‌های ارزشمند فردای ایران اسلامی هستند و توجه ویژه به آموزش علمی و معنوی آنان ضامن پیشرفت همه جانبه کشور خواهد بود، گفت: اولیا و مربیان، نقش مکمل در کیفیت بخشی به آموزش کودکان و نوجوانان و پاسخ به سؤالات آنان داشته و می‌توانند با هم‌افزایی و بیان مستدل داشته‌ها و دستاوردها، کمک شایانی به تحقق اهداف آموزشی و تربیتی و مقابله با تحرکات فتنه انگیز دشمنان نمایند.   ‍

نوید ادهم رئیس کمیسیون مدرسه یاری جامعه خیرین مدرسه ساز کشور نیز در این مراسم بیان کرد: مدرسه یاری در کنار مدرسه سازی در سیستان یک ضرورت است و لزوم  هر چه بیشتر به توانمندسازی معلمان و متعاقب آن دانش‌آموزان منطقه سیستان مورد توجه قرار گیرد.  

ادهم افزود: در حوزه خیرین و حضور و ورود آنان به مقوله مدرسه یاری عزم جدی وجود دارد و مدرسه یاری در کنار مدرسه سازی در سیستان یک ضرورت است.

انتهای خبر/
Share/Save/Bookmark