داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۱
 
همزمان با فصل نقل و انتقالات؛
تابستان سخت در انتظار مستاجران/ حقوق هایی که کفاف کرایه خانه را نمی دهند
کد مطلب: ۶۴۲۲۹
تاریخ انتشار:شنبه ۹ تير ۱۳۹۷ ساعت ۰۸:۴۶
با رسیدن به فصل تابستان و آغاز نقل و انتقالات مسکن، نرخ اجاره بها به یکی از مهم‌ترین موضوعاتی است که ذهن مستاجران را مشغول می‌کند.
تابستان سخت در انتظار مستاجران/ حقوق هایی که کفاف کرایه خانه را نمی دهند
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا؛ مسکن این روزها به یکی از بزرگترین دغدغه های نسل جوان مبدل شده چرا که با توجه به بالا بودن نرخ زمین و خانه دیگر جوانان جرات اندیشیدن به اینکه خانه ای از آنخود داشته باشند را ندارند و تنها می توانند به کرایه خانه فکر کنند.

علیرغم وجود منازل خالی در اقصی نقاط کشور و به ویژه سیستان و بلوچستان همچنان نرخ اجاره بها سیر صعودی داشته و این موضوع بار روانی و فشار اقتصادی سنگسنی را با خود به همراه داشته است.

این روزها بخش اعظم درآمد افراد به اجاره خانه اختصاص یافته و این موضوع سبب شده افراد زیادی از بسیاری از علایق و خواسته های خود دست برداشته و آن ها را به فراموشی سپرده اند.

علیرغم وضعیت اقتصادی زابل و کوچ شمار زیادی از مردم منطقه اجاره بها در این شهرستان نیز بالاست به طوری که بسیاری از افراد توانایی پرداخت آن را نداشته و از نان شب خود برای تامین این اجاره زده اند.

یکی از اهالی شهرستان زابل عنوان کرد: در سال جاری  شرایط بازار مسکن در زابل با مشکل مواجه شده به طوری که با توجه به این شرایط شاهد افزایش بی رویه قیمت‌ها در بازار مسکن و به تبع آن رکورد و حباب قیمتی هستیم.

حسینی به خبرنگار اوشیدا گفت: این شرایط بازار مسکن مسلما بر بازار اجاره بها تاثیرگذار خواهد بود، و مالکان با سوء استفاده از شرایط پیرامون نرخ اجاره بها را بعضا تا ۲ برابر افزایش دادند.

وی تاکید کرد:  قائدتا در رکود ۵ ساله حاکم بر بازار مسکن، افزایش افسار گسیخته نرخ اجاره‌بها معقولانه و منطقی به نظر نمی‌رسد و هنجار بازار حکم می‌کند به نسبت افزایش نرخ مسکن و مبنا قرار دادن یک چهارم قیمت آن، نرخ اجاره‌بها یا رهن برآورد شود، اما برخورد‌های سلیقه‌ای برخی مالکان، در سال‌های اخیر، از معضلاتی است که بعضا مستاجران را در تنگنا‌های شدیدی قرار داده است.


یکی دیگر از اهالی زابل به خبرنگار اوشیدا گفت: بسیاری از مردم زابل از وضعیت اقتصادی بدی برخوردار هستند و توانایی پرداخت اجاره بهای بالای منزل را ندارند.


صادقی اذعان کرد: شمار زیادی از مردم منطقه با بیکاری دست و پنجه نرم می کنند و پرداخت اجاره بهای بالا را ندارند بنابراین از بسیاری از مخارج ضروری زندگی خود دست نی کشند.

وی تاکید کرد: یکی از دلایل کاهش ازدواج و در پی آن افزایش سن ازدواج ترس جوانان از نرخ اجاره بهاست چرا که باید بخش اعظمی از درآمد خود را صرف آن کنند.

انتهای پیام

Share/Save/Bookmark