داخلی آرشيو خبر صفحه 
۲
امتیاز مثبت 
۲
 
اوشیدا گزارش می دهد:
فروریختن سقف خانه جان زن سالخورده را درشهرستان هامون گرفت/ محرومیت ها همچنان ادامه دارد
کد مطلب: ۵۷۰۲۹
تاریخ انتشار:يکشنبه ۳ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۱۲:۴۳
سخن از محرومیت سیستان با توجه به پیشینه تاریخی و روزگار طلایی آن بسیار سخت است چرا که نیاکان و اجداد این سرزمین تلاش های وافری جهت آبادانی آن کرده اند اما امروزه جز فقر و محرومیت چیز دیگری در آن نمی بینیم.
فروریختن سقف خانه جان زن سالخورده را درشهرستان هامون گرفت/ محرومیت ها همچنان ادامه دارد
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا؛ با خشکی تالاب هامون و انسداد مرز، رونق نیز از زابل رخت بربست تا مردم این دیار با بی فکری دولتمردان و عدم پیگیری حقوق مردم این دیار، تلخ کامی را به طور گسترده تجربه کنند تا تمامی افتخارات خود را به فراموش سپرده و در منجلاب فقر و بیکاری دست و پنجه نرم کنند.

شمار زیادی از مردم صبور سیستان، پس از تحمل دوران سخت دیگر تاب نیاورده و مهاجرت را پیشه کرده تا شاید مسولان امر به خود آمده و انبار غله ایران و تنگه احد را از این وضعیت نجات بخشند اما هرچه بیشتر گذشت، بی مهری مسولان بیشتر دامن این خاک را گرفت.

عده ای از مردم نیز با استقامت و صلابت همچنان در خاک سیستان باقی ماندند تا تنگه احد بی مرزبان نماند تا مبادا خاک آبا و اجدادی آنان به دست فراموشی سپرده شود اما این عده محدود نیز دچار سرنوشت تلخی شدند.

متاسفانه در طی روزهای اخیر شاهد فرو ریختن سقف خانه ای در یکی از روستاهای نزدیک لوتک از توابع شهرستان هامون بودیم که بر اثر این ریزش پیرزنی جان خود را از دست دادتا شاید خواب غفلت از چشمان عده ای پریده و به فکر مردم این خطه بیفتند.


یکی از شاهدان این ماجرا به خبرنگار اوشیدا گفت: اگر از شنیدن این قصه حتی دق کنیم هم کم است چرا که حتی بیان آن نیز سخت و دردناک است.

گزمه ادامه داد: هفت شب قبل، در ساعت ۱۲ بامداد سقف خانه ای در یکی از روستاهای نزدیک لوتک در شهرستان هامون فرو ریخت که در آن خانه پیرزنی ۸۰ ساله با فرزند خود در خوابی خوش آرمیده بودند.

وی افزود: متاسفانه پس از بیرون آوردن آنان از زیرآوار پیرزن جان خود را از دست می دهد تا سرنوشتی تلخ برای او رقم خورد.

گزمه ابراز داشت: متاسفانه پیرزن بارها به کمیته امداد جهت ساخت خانه مراجعه کرده بود اما به بهانه اینکه وی تنها یک نفر است از ساخت خانه برایش سرباز زده اند.

گزمه تصریح کرد: به دلیل وجود این چنین محرومیت هایی، ایتام و نیازمندان زیادی را سراغ داریم که در هنگام آمدن ابر دعا میکنند و خدا را قسم میدهند که باران نبارد چون احتمال ریزش سقف خانه و آمدن آب به درون خانه آنان وجود دارد.

وی در پایان گفت: شاید یکی از حکمت هایی که در سیستان باران نمی آید این باشد که با آمدن باران چندین خانواده آواره می شوند یا سقف خانه هایشان روی آنها فرو بریزد و خسارات جبران ناپذیری به بار بیاورد چرا که متاسفانه خانه های بسیاری شناسایی شده اند که با کوچکترین بارندگی آب باران داخل آن ریخته و احتمال تخریب آن خانه وجود دارد.

انتهای پیام//
Share/Save/Bookmark
۱۳۹۵-۱۱-۰۳ ۱۲:۵۷:۳۶
خدا رحمت کند جای تاسف برای مسولین بفکر (12962)
 
مهدی
۱۳۹۵-۱۱-۰۳ ۱۴:۲۸:۰۹
راحت بخواب مادر من دارند سیستان را اباد میکنند .آن هم با طرح اب رسانی به مزارع سیستان.طرحی که مثل روز روشن است در سیستان جواب نمی دهد .خوش بخواب مادر من سهم پول تو از آبادانی سیستان در جیب من محفوظ است (12963)