داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۲
 
یادداشت/ عباس نورزایی
انتخابات ۹۶ یعنی صف کشی اشراف در مقابل مستضعفین
کد مطلب: ۵۹۲۲۵
تاریخ انتشار:سه شنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۴۴
یکی از اقدامات حضرت امام خمینی(ره) آن بود که ادبیات قرآن را وارد فرهنگ عمومی مردم کرد و از این رو می توان گفت که؛ ادبیات انقلابی امام، ادبیات قرآنی بود. یکی از این واژه های قرآنی، واژه ی «مستضعفان» بود که امام همواره بر آن تأکید داشت.
انتخابات ۹۶ یعنی صف کشی اشراف در مقابل مستضعفین
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا؛ صف آرایی مستکبران در مقابل مستضعفان، تقابل عدل و ظلم و رویارویی محرومان و چپاولگران، همواره در کلام و پیام امام موج می زد.

از این مهم تر، عملکرد امام خمینی(ره) بود که علاوه بر زبان، با قلم و قدم و با تمام توان، در خدمت مستضعفان و محرومان بود و مبارزه با ظلم و ظالم و مستکبران را خط مشی اصولی خود قرار داده بود.

به همین دلیل، فضای کشور، فضای حمایت از مستضعفان و مبارزه علیه مستکبران بود.

همچنین در حکومتی که خورشید دوازدهم، حضرت ولی عصر(عج) آن را بنیان گذاری می کند، زمام امور در دست طبقات صالح جامعه می باشد.

در این نظام مقدس و الهی، طبقه ی اشراف و مستکبران که همیشه بر اثر خصلت برتری جویی و سلطه طلبی در برابر قیام های الهی پیامبران و اولیای دین ایستاده و از پذیریش عدل در جامعه خودداری کرده اند، هیچ گونه جایگاهی نخواهند داشت.

پیروزی انقلاب اسلامی ایران٬ غلبه ی مسضعفین بر مستکبرین بود. مستکبرین٬ یعنی سلطه جویان٬ برتری طلبان٬ اشراف٬ مترِفین٬ مسرفین٬ آنانی که از خانه های میلیاردی و بزرگ٬ خودروهای چندصد میلیونی٬ حقوق های نجومی٬ سفرهای متعدد خارجی به نقاط بی بند و بار جهان بهره مند هستند و در یک کلام مرفهین بی درد.

اینان در صحنه های اجتماعی و سیاسی از مال شان مایه می گذارند و شدیداً جان را گرفته و حافظ دنیای شان هستند.

مستضعفین٬ یعنی آنان که حقوق شان به تاراج رفته٬ از مواهب مادی به دلیل اجحافات اجتماعی توسط مستکبرین بی بهره مانده اند٬ با حداقل امکانات٬ زندگی را سپری می کنند٬ خانه های معمولی یا کوخ گونه دارند٬ اما به اصول دینی و اجتماعی پایبندند و به رهبران شان از عمق دل٬ عشق می ورزند، مُکنتی ندارند اما در صحنه های اجتماعی و سیاسی از جان مایه می گذارند.

دیشب در دو ستاد مردمی دعوت به سخنرانی بودم و بعد اندکی مانده به نیمه شب٬ به خیابان دانشگاه زاهدان٬ آوردگاه دو جناح سیاسی که نمایندگان واژگان «مستضفین - مستکبرین» هستند٬ سری زدم.

ستاد های مردمی که با نداشته های مادی مستضعفین برای حضرت آیت الله سیدابراهیم رئیسی٬ دایر شده بود٬ بی ریا و صادقانه٬ با حداقل امکانات ٬ با اندک پذیرایی حتی با مقداری آب و شکر و نموری طعم٬ اما در نهایت اخلاصی که از عمق جان نشأت گرفته بود٬ اداره می شد و شور و شعور در آنجا در هم آمیخته بود و انسان را به یاد روز قیامت می انداخت.

در ستادهای به اصطلاح مردمی آقای فریدون(به اصطلاح روحانی)٬ دخترکانی بزک کرده٬ بی حجاب٬ نوجوانانی که ماشین های بعضاً خارجی آمده بودند وتفاخر می کردند٬ پوستر های رنگی گران قیمت٬ بنرهای پرخرج٬ اما در هواداران ایشان که انگیزه های مادی آنها را به این وادی کشانده بود یا «بوی پست و مقام و رانت» به مشام شان زده بود٬ اثری از عشق و محبت قلبی به کاندیدا٬ دیده نمی شد و ریاکاری و تظاهر در عوض قابل مشاهده بود.

وزرای فرتوت دولت فریدون که فرزندان شان با خوردن بستنی حاوی پودر طلای ۴۰۰ هزار تومانی و مخارج بالای روزی ۵ میلیون تومانی توجیبی٬ ریخت و پاش های فراوان را کشور ترویج کردند٬ خود به «شاهک»هایی در کشور تبدیل شده اند که این بار با همین مستضعفین به جنگ شان آمده ایم و انشاءالله به تأسی از پیام های دائمی قرآنی٬ تا ریشه کن نمودن فقر و فساد در کشور٬ این نهضت ادامه خواهد داشت.

این موج مستضعفین٬ با حضور چند ده هزار نفری در استقبال از کاندیدای محرومان در شهرهای بزرگ و کوچک٬ لرزه بر تن اشراف و مرفهین بی درد انداخته٬ مسیر حرکت راستین مردم انقلابی را هموار کرده است و می رود تا انشاءالله بار دیگر بستر برای رسیدگی به محرومان و مستضعفین فراهم گردد و این آیه از کلام وحی تحقق یابد که:

«و نرید أن نمن على الذین استضعفوا فى الأرض و نجعلهم أئمّة و نجعلهم الوارثین. ما می خواهیم بر مستضعفان زمین منّت نهیم و آنان را پیشوایان و وارثان روی زمین قرار دهیم!»

انتهای پیام ///
Share/Save/Bookmark