داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۳
 
در دومین کارگاه مشورتی تدوین برنامه مدیریت یکپارچه تالاب بین المللی هامون مطرح شد
تشکیل کمیته مشترک با سازمان ملل،افغانستان و سازمان عمران سیستان/احیاء دوباره تالاب هامون رونق را به منطقه سیستان بر می گرداند
کد مطلب: ۳۵۵۰۰
تاریخ انتشار:سه شنبه ۴ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۱۹:۱۸
معاون برنامه ریزی استانداری سیستان و بلوچستان گفت: نزدیک به 10هزار خانوار در منطقه سیستان کار خودشان را از دست داده اند و به شغل های کاذب دیگری روی آورده اند که با احیاء دوباره تالاب هامون رونق به منطقه باز خواهد گشت
تشکیل کمیته مشترک با سازمان ملل،افغانستان و سازمان عمران سیستان/احیاء دوباره تالاب هامون رونق را به منطقه سیستان بر می گرداند
 غلامرضامالکی معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان در دومین کارگاه مشورتی تدوین برنامه مدیریت یکپارچه تالاب بین المللی هامون که امروز با حضور ذینفعان و نهادهای مربوطه از استان حضور پیدا کردند،با بیان تلاش همه جانبه در جهت احیاء تالاب بین المللی هامون گفت: بحث احیاء تالاب هامون را باید مهم دانست و سعی در برطرف کردن مشکلات ،ن داشته باشیم .

مالکی با تاکید بر مشارکت مردم در رفع مشکلات سیستان گفت: برای برطرف کردن مشکلات نیاز به چشم انداز سند توسعه احیاء تالاب است،و به همین دلیل و هزار دلیل دیگر باید تمام کارها و پروژه های مرتبط با تالاب هامون و دشت سیستان با همکاری و مشارکت مردم باشد.

وی با اشاره به برگزاری مصوبات کارگاه اولیه اظهار داشت:کارگاه قبلی که برگزار شد کارگاه خوبی بود از داخل آن مسائل و مشکلات احساس شد.

معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری  ادامه داد: در این کارگاه باید مطالب کارشناسی شده و کارهای قابل اجرا بر روی تالاب هامون استخراج شود.

مالکی افزود:احیاء دریاچه هامون کار فرابخشی است و مختص سازمان محیط زیست نیست،دریاچه هامون کارکرد خودش را دارد و کارکرد اقتصادی،اجتماعی،فرهنگی ،سیاسی و امنیتی را شامل می شود.

وی با بیان مدیریت یکپارچه در احیاء تالاب افزود: مدیریت یکپارچه از منابع دشت سیستان باید مورد توجه قرار گیرد که  نیازمند استفاده از تجربیات دیگران و دانشگاهیان است.

معاون برنامه ریزی استانداری ادامه داد: پیشنهاد میشود کمیته مشترکی با سازمان ملل،کشورافغانستان و سازمان عمران سیستان تشکیل شود.

مالکی افزود: با تصویب در شورای عالی محیط زیست و هئیت وزیران و پس از اینکه در شورای برنامه ریزی استان کم و کاستی های این چشم انداز بر طرف و سند قطعی فعال شد به مرکز ارسال خواهد شد تا برای جذب اعتبارات با کارکردی مشخص مصوب شود.

وی خاطرنشان کرد: این مبحث پروسه زمانبری خواهد بود تا ان شالله بتوانیم چشم اندازی که در قالب این طرح دیده شده است دریاچه ی پر آب را داشته باشیم و مردم منطقه خوشحال به صید و صیادی و مسائل اقتصادی ساماندهی شود.

وی با بیان اینکه 12هزار خانوار از دریاچه هامون در مواقع پر آبی امرار معاش می کردند،گفت: صید و صیادی ،صنایع دستی و گردشگری در اقتصاد خانوار سیستانی باعث رونق بوده است که با خشک شدن دریاچه و تالاب نزدیک به 10هزار خانوار در منطقه سیستان کار خودشان را از دست داده اند و به شغل های کاذب دیگری روی آورده اند که با احیاء دوباره تالاب هامون رونق به منطقه باز خواهد گشت و باید اضافه نمود امنیت پایدار در منطقه از همه مهمتر است.

انتهای پیام/
Share/Save/Bookmark