داخلی آرشيو خبر صفحه فرهنگی
امتیاز مثبت 
۱
 
غذای سیستانی دوغ برک یا درزنک
کد مطلب: ۸۳۶۵
تاریخ انتشار:سه شنبه ۱۴ خرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۲:۳۸
اوشیدا، یکی دیگر از غذاهای محلی سیستان دوغ برک (dooghbarak) است. که در بعضی از نقاط سیستان به آن درزنک (darzanak) نیز می گویند.
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا، سیستان نگاه نوشت:یکی دیگر از غذاهای محلی سیستان دوغ برک (dooghbarak) است. که در بعضی از نقاط سیستان به آن درزنک (darzanak) نیز می گویند.

مواد لازم:
دوغ
آرد
زرچوبه
فلفل و نمک
روغن
اول از همه روغن را داغ کرده و آرد را درون روغن ریخته هم می زنیم تا تمام آرد کمی تغییر رنگ دهد. آرد که به رنگ کمی مایل به قهوه ای در آمد دوغ را اضافه می کنیم و بعد از آن هم فلفل و زردچوبه و نمک را اضافه می کنیم.

از زمانی که دوغ را داخل آرد ریخته باید غذا را هم بزنیم تا آرد بصورت گلوله گلوله نشود و غذا خراب نشود و تا زمانی که غذا شروع به جوشیدن نکرده هم زدن را رها نمی کنیم.
وقتی غذا به جوش آمد آماده است…
Share/Save/Bookmark