داخلی آرشيو خبر صفحه استان
امتیاز مثبت 
۰
 
کیفیت پایین نان در زابل/ فرماندار: نانوایی های متخلف پلمپ می شوند
کد مطلب: ۶۷۱۴۶
تاریخ انتشار:يکشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۰۸:۲۲
کبفبت پایین نان در برخی از نانوایی های سطح شهرستان زابل باعث شده است تا مردم نان را از آزاد پزی های محلی تهیه کنند.
کیفیت پایین نان در زابل/ فرماندار: نانوایی های متخلف پلمپ می شوند
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا؛ نان در سیستان معمولا در همه وعده های غذایی به مصرف می رسد و جایگاه بالایی نزد این مردمان دارد.
نان محلی سیستانیان تافتون است که در گذشته توسط بانو هر خانه با تنور های خشتی تولید می شد، سنتی که امروز به یکی از منابع درآمدی زنان روستایی نیز تبدیل شده است.
با قطع سهمیه آرد از برخی خانواده ها و همچنین عدم تولید گندم توسط کشاورزان ، رفته رفته سیستانیان نیز برای تهیه نان محتاج نانوایی ها شدند.
زابل به عنوان مرکز منطقه سیستان بیشترین نانوایی را داراست اما به نظر می رسد که این تعداد نیز جوابگو مردم عادی نباشد چرا که این روند باعث شده است تا کیفیت در برخی از نانوایی ها با کاهش رو به رو شود.
با این حال کیفیت مهمترین نقش را در رضایت افراد ایفا می کند، مسئله ای که به ندرت در برخی از نانوایی ها سطح شهرستان زابل دیده می شود.
رضا شهری زاد رئیس اداره صنعت ، معدن و تجارت زابل در این خصوص گفت: نانوایی ها سطح شهرستان زابل به صورت مداوم مورد بازدید قرار می گیرند.
وی افزود: با اکثر افرادی که از وزن چانه کم کنند و یا کیفیت را در دستور کار قرار ندهند برخورد قانونی خواهد شد.
این مسئله همچنین باعث شد تا غلامرضا گنجی فرماندار شهرستان زابل نیز روز گذشته شخصاً از سطح نانوایی ها و شیرینی پزی های زابل بازدید به عمل آورد.
گنجی در این خصوص به خبرنگار اوشیدا گفت: در پی بازدید از این نانوایی ها تعدادی از این مکان ها به علت عدم رعایت نکات بهداشتی و گران فروشی پلمپ شدند.
وی افزود: مراکز تولیدی باید بدانند که کیفیت و رعایت بهداشت در این مکان ها از اهمیت بالایی برخوردار است و در خصوص این مسئله هیچگاه کوتاه نخواهیم آمد.




انتهای پیام/
Share/Save/Bookmark