داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۲
 
مجری طرح انتقال آب به مزارع سیستان مطرح کرد؛
طوفان و ریزگرد مانعی در جهت پیشرفت طرح انتقال آب به مزارع/ اشتغال بیش از دو هزار نفر از اهالی سیستان
کد مطلب: ۶۲۳۸۵
تاریخ انتشار:سه شنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۰۷:۲۵
مجری طرح انتقال آب به مزارع سیستان گفت: طوفان و پدیده ریزگرد سبب کندی در پیشرفت کار طرح انتقال آب به مزارع سیستان می شود.
طوفان و ریزگرد مانعی در جهت پیشرفت طرح انتقال آب به مزارع/ اشتغال بیش از دو هزار نفر از اهالی سیستان
صالحی در گفت و گو با خبرنگار اوشیدا ابراز داشت: طرح انتقال آب به مزارع سیستان برای تعداد دو هزار و ۸۰۰ نفر ایجاد اشتغال کرده که در این راستا ۷۵ درصد این افراد بومی هستند.

وی افزود: این طرح علاوه بر تعداد یاد شده، برای شمار دیگری از کارشناسان و کارگران نیز به طور غیرمستقیم ایجاد اشتغال کرده است.

صالحی ادامه داد: با شروع طرح، رونق اقتصادی در بخش های مختلف در منطقه سیستان ایجاد شده است به طوری که در بخش مسکن، رستورانها، تامین غذا و علاوه بر این کارخانه تولید لوله های جی آر پی شمار زیادی مشغول به کار شده اند.

وی در این راستا اضافه کرد: ۳۰۰ نفر در کارخانه لوله جی آر پی مشغول به کار هستند که بیش از ۹۰ درصد نیروهای این کارخانه بومی می باشند.

صالحی ابراز داشت: علاوه بر این تعداد ۸۷۰ دستگاه ماشین الات سنگین و نیمه سنگین در منطقه به کار گرفته شده که بخش قابل توجهی از رانندگان این ماشین آلات افراد بومی منطقه هستند.

وی تاکید کرد: طرح موقعی که به دولت پیشنهاد شد براساس فهرست سال ۱۳۹۲، اعتباری معادل یک هزار و ۷۸۵ میلیارد تومان برای آن پیش بینی شده بود که در فاز اول مقدار چهار میلیون دلار معادل هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان در اختیار جهاد کشاورزی قرار گرفت و طرح شروع شد.

مجری طرح انتقال آب به مزارع سیستان تصریح کرد: طبق براورد مشاور در فهرست سال ۱۳۹۴ مقدار دو هزار و ۳۶۸ میلیارد تومان منهای تعدیلی که سالیانه در بخش اجرا تعلق می گیرد مورد نیاز بود که در این راستا ۴۰۰میلیون دلار تخصیص پیدا کرد.

وی بیان داشت: تا به حال یک هزار میلیارد تومان طی سال‌های ۹۴ تا ۹۵ در این طرح هزینه شده که خود این امر مشخص می کند که این هزینه ها رونقی در اقتصاد منطقه کرده که امید می رود با پیگیرهای انجام شده کسری اعتبار تامین شود.

صالحی با عنوان اینکه از مشکلات طرح شرایط اقلیمی منطقه است، خاطرنشان کرد: هرسال با وقوع ریزگردها و وزش طوفان ها مشکلات عظیمی برای طرح ایجاد می شود چرا که در بخش لوله گذاری، لوله های فولادی جوشی مورد استفاده قرار می گیرد بنابراین اگر سرعت باد از ۲۵ کیلومتر بیشتر شود و حتی هیچ گونه گرد و خاکی هم نباشد نمی توان جوشکاری کرد.

وی با بیان اینکه در سال گذشته رها سازی آب در اراضی کشاورزی از چاه نیمه چهارم سبب بروز مشکلاتی در پیشرفت کار طرح انتقال آب لوله شد، تاکید کرد: علیرغم پیش بینی ها و تذکرات داده شده چندین ماه امکان تردد ماشین آلات سنگین از بین رفت چرا که آب در اراضی رها بود.

انتهای پیام/ م ب
Share/Save/Bookmark