داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۰
 
+18
نگاهی به بیماری های ناشناخته در روستاهای مرزی سیستان+ تصاویر
کد مطلب: ۶۶۱۲۹
تاریخ انتشار:شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۰۶:۱۱
در برخی از مناطق مرزی سیستان که به دلیل عدم اخذ شناسنامه ، فقر رخنه کرده است، بیماری های ناشناخته ای وجود دارد که فرد توان درمان و یا حتی مراجعه به پزشک را نیز ندارد.
نگاهی به بیماری های ناشناخته در روستاهای مرزی سیستان+ تصاویر
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا؛ بیماری یکی از مهمترین علت های مرگ در طول تاریخ برای انسان ها به شمار می رود اما در این بین برخی از بیماری های عجیب نیز تا کنون برای انسان ها به ثبت رسیده که حتی علم پزشکی از درمان آن عاجر مانده است.
 در برخی از مناطق مرزی سیستان که به دلیل عدم اخذ شناسنامه ، فقر رخنه کرده است،  بیماری های ناشناخته ای وجود دارد که فرد توان درمان و یا حتی مراجعه به پزشک را نیز ندارد.
با این حال گرچه در سال های اخیر به کمک سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران بیمارستان های صحرایی توانسته است بخشی از مشکلات بهداشتی و درمانی مردم منطقه را حل کند اما برخی از این بیماری ها هنوز به صورت ناشناخته باقی مانده اند.
علیرضا کودک پنج ساله ای است که از بدو تولد دچار یک بیماری عجیب به نام برگشت ادرار شده است، بر خلاف تمامی کودکان او نمی تواند مثانه خودرا تخلیه کند.
به گفته پدر او تنها راه نجات علیرضا عمل جراحی خواهد بود که در تهران انجام می شود.






اما ابراهیم پیرمردی 70 ساله است که بر کنج اتاق خانه خود تکیه کرده ، او در یک سال گذشته هر دو پای خود را از دست داده و اکنون بر روی پتویی که گویا تا آخر عمر با او همراه است می نشیند.
همسر ابراهیم به خبرنگار ما گفت: قطع پا را همواره با عنوان دیابت می شناسیم اما ابراهیم به دلیل نارسایی خون مجبور به قطع هر دو پای خود شده است.
وی افزود: در قسمت بریده شده، لوله ای طراحی کردند تا خون اضافی بدن از آنجا خاج شود.







احمد و محمود دو برادر معلول ذهنی هستند که توان جسمانی ضعیفی نیز دارند، خانواده ی آنها در فقر کامل به سر می برند و از هویت ایرانی محروم هستند.
این برادران معلول که تنها خود می توانستند درک متقابلی از همدیگر داشته باشند سالهاست در یک خانه خشت و گلی زندگی می کنند.
روز گذشته احمد یکی از برادران معلول جان خود را از دست داد.





در کنار این افراد کودکان دیگری نیز وجود دارند که به دلیل سهل انگاری پدر و یا مادر درد ابدی را تحمل می کنند.
حکایت ابوالفضل با سایر هم سن و سال هایش فرق می کند، کتری آب جوش در سه سالگی بر بدن او می ریزد تا تلخ ترین اتفاق زندگی این خانواده رقم بخورد.
ابوالفضل می تواند با جراحی پلاستیک به زندگی عادی برگردد اما مهر پدری تا کنون این اجازه را به او نداده است تا به زیر تیغ جراحان کشیده شود.






اما از زندگی علیرضا می توان یک رمان چند صد صفحه ای به انتشار درآورد، او که پس از چشم گشودن به این جهان در کنار خیابان رها می شود توسط پیرزنی مهربان مجدد به آغوش گرم مادری باز می گردد.
حلیمه نامادری علیرضا که سالها در آروزی فرزند آوری بود، پس از یک شب طوفانی علیرضا را در کنار حاشیه خیابان پیدا می کند و تصمیم می گیرداز او نگهداری کند، چندی نمی گذرد که متوجه معلولیت علیرضا نیز می شود این بیماری بهانه ای شد تا آغوش پیرزن برای علیرضا بیشتر از قبل باز شود.







پای مصنوعی مغز متفکر کلاس درس و قطع نخاع یک پیرمرد 59 ساله از دیگر بیماری هایی است که در روستاهای دور سیستان وجود دارد و همواره نیازمند به کمک هم نوعان خود هستند.
اما  زجرآورترین بیماری در بین کودکان ، بیماری ای بی یا همان پروانه ای است، در منطقه سیستان تا کنون تعداد 9 کودک پروانه ای شناسایی شده اند که اکثر خانوادها در فقر مالی به سر می برند.






انتهای پیام/www.oshida.ir/
Share/Save/Bookmark