داخلی آرشيو گفتگو صفحه اجتماعی
امتیاز مثبت 
۰
 
مسئول بسیج جامعه زنان زابل:
زن در اسلام، قلب تپنده خانواده و عامل استحکام جامعه است/نقش بی ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌بدیل زنان و مادران در تربیت فرزندان
کد مطلب: ۷۴۸۶۹
تاریخ انتشار:شنبه ۲۴ دی ۱۴۰۱ ساعت ۱۳:۲۱
مسئول بسیج جامعه زنان زابل:گفت: درنگاه اسلام زن نقش قلب تپنده و عامل استحکام خانواده است که در تربیت فرزندان نقش مهم و بی بدیلی دارد.
زن در اسلام، قلب تپنده خانواده و عامل استحکام جامعه است/نقش بی ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌بدیل زنان و مادران در تربیت فرزندان
طیبه پودینه مسئول بسیج جامعه زنان در ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌گفت ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌وگو با خبرنگار اوشیدا بیان کرد: با تمام‌ اهمیتی‌ که‌ در برخی‌ فرهنگ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها به‌ خانواده‌ داده‌ می‌شود، می‌توان‌ ادعا کرد که‌ هیچ کدام‌ به اندازه‌ اسلام‌ برای‌ خانواده‌ در جامعه‌ و زندگی‌ فردی‌ و اجتماعی‌ ارزش‌ قائل نشده است چرا که معیار «ارزش» و اندازه‌گیری‌ آن، اندازه گستره‌ نقش آن‌ است.

وی افزود: نقش‌ خانواده‌ در اسلام‌ از دید جامعه‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شناختی‌ با توجه‌ به‌ کارکردهای‌ آن‌ هم‌ بیشتر و هم‌ مهمتر است‌ یعنی‌ هم‌ در کمیت‌ و هم‌ در کیفیت‌ گسترده‌ است‌ از این رو می‌توان‌ از عمق‌ و ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اهمیت‌ نقش‌ خانواده، در اسلام‌ ارزش‌ بالا و والای‌ آن‌ را دراین‌ مکتب‌ و آئین‌ جستجو کرد و یافت.

پودینه ادامه داد: قبل از هر بحثی باید به این نکته توجه کنیم که شاکله زندگی را قرآن بر اساس آر‌امش و مودت و رحمت الهی تنظیم کرده است و اصل بر این است که زندگی کانون محبت، اخلاق و عاطفه باشد، اما قرآن کریم، هم عهده‌دار مسائل اخلاقی است وهم عهده‌دار مسائل حقوقی که اگر در جایی امور اخلاقی رعایت نشد و تخلفی صورت گرفت، پای حقوق به میان می‌آید پس باید موارد حقوقی هم بیان شود.

پودینه تصریح کرد: یکی از اهداف خلقت زن با توجه به آیات و روایات دین مبین اسلام، تکامل بخشیدن به آفرینش انسان و در مرتبة پایین تر تکامل بخشیدن به آفرینش مرد و همچنین بقای نسل انسان است.

مسئول بسیج جامعه زنان شهرستان زابل خاطرنشان کرد: زن و مرد در دین اسلام همواره جایگاه مساوی دارند و اگر در جایی تفاوتی وجود دارد، صرفا حاصل تفاوتی است که در نقش و وظایف آنان وجود دارد و زنان ایرانی از باستان تاکنون مورد تکریم بوده اند و الهه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها در برخی فرهنگ ها تقدس داشته اند و اگر زمانی در حق آنان ستم و یا اجحافی دیده شده است، به سبب عوامل بیگانه یا حاکمان خودکامه بوده است که سعی در به بیگاری کشاندن زنان داشته اند.

وی تاکید کرد: نقش زن در زندگی و خانواده بیش از مرد است و زنان در مسیر پرپیچ و خم زندگی، نقش ‌های متعددی همچون نقش دختری، همسری، مادری و غیره را برعهده دارند که برترین آنها مادری است.

پودینه اظهار کرد: زنان و به تبع آن مادران، نقش مهم و بی‌بدیلی در تربیت فرزندان و نقش‌آفرینان آینده جامعه دارند، علاوه بر این، دین مبین اسلام، حقوق و منزلت زن را از منظرهای مختلف به کلی متحول و به مشارکت اقتصادی و سیاسی آنان در عرصه اجتماع مشروعیت بخشیده است.

وی عنوان کرد: تعالیم اسلام هرگز حضور زن در جامعه را در مقابل حرفه‌های اجتماعی و مشاغل اقتصادی و غیره منع نکرده است چون بقای نظام اجتماعی ایجاب می‌کند افراد به مشاغل گوناگون بپردازند و به نیازهای جامعه پاسخ دهند.


انتهای خبر/
Share/Save/Bookmark