داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۳
 
یادداشت/ عباس نورزائی
استاندار سیستان و بلوچستان و تاکتیک «کی بود٬ کی بود٬ من نبودم»
کد مطلب: ۶۰۵۴۹
تاریخ انتشار:يکشنبه ۱۵ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۰۷:۴۹
در بازی های دوران کودکی٬ یکی از تنش هایی که همیشه در هر بازی پیش می آمد٬ «تقلب» و «قبول نکردن نتیجه ی درست» توسط بعضی از بازیکنانی بود که در هر شرایط و در هر حال٬ به دنبال تمام کردن نتیجه ی بازی به نفع خود یا تیم خود بودند.
استاندار سیستان و بلوچستان و تاکتیک «کی بود٬ کی بود٬ من نبودم»
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا؛ افرادی هستند که اگر بازی را ببرند که هیچ٬ اما اگر به دلیل ضعف در بازی٬ می بازند٬ باخت خود را قبول نداشته و بعد ناسزاگویی می کنند و هرچیزی به او گفتی در پاسخ٬ تند و سریع می گویند: «خودتی»

مثلاً بهش بگو: «بدجنس»٬ پاسخ می دهد: «خودتی»٬ مرد حسابی٬ خودتی. مؤمن٬ خودتی. بدجنس٬ خودتی و ...

اخیراَ در گفتاری بی سابقه٬ استاندار محترم سیستان و بلوچستان از ائمه ی جمعه ی شهرهای منطقه ی سیستان٬ سئوال کرد که چرا برای سیستان٬ سرمایه گذار جذب نکرده اند؟ از مطالبه گری٬ استفاده ی ابزاری کرده اند تا دولت را زیر سئوال ببرند.

این در حالی است که خیلی از سخنان٬ مصاحبه ها و تئوری پردازی های استاندار محترم طی ۴ سال گذشته٬ به سرانجام درستی نرسیده است.

خواسته های عمده ی مردم سیستان٬ محقق نشده است٬ تأمین آب شرب شهرها از دریای عمان٬ پاس مرزی٬ فروش سوخت مرزنشینان٬ منطقه ی آزاد تجاری اقتصادی سیستان٬ کلنگ های کارخانجات لاستیک سازی و کاشی و سرامیک٬ استفاده از مرز٬ اجرای سندهای تئوریک برای هامون٬ جلوگیری از تبخیر چاه نیمه ها٬ عدم بهره برداری از فاز پایلوت طرح انتقال آب با لوله ی دشت سیستان و نواخته شدن زنگ پایانی زمان بندی سه ساله ی وعده داده شده ی اجرای طرح ٬ ده ها طرح و پروژه ی عمرانی دیگر از قبیل جاده ی ترانزیتی زاهدان به میلک٬ پل زهک٬ پل دوم ابریشم٬ شبکه ی آبرسانی شرب شهر زابل٬ شبکه ی فاضلاب شهرهای منطقه و طرح های گردشگری٬ همه بر زمین مانده است و یا پیشرفت فیزیکی ناچیزی را در کارنامه ی خود دارد.

گرچه اصل انصاف٬ ایجاب می کند که ائمه ی جمعه ی محترم از کارنامه ی مثبت دولت ها حمایت کنند٬ اما در چنین شرایطی که دولت به مردم منطقه ی سیستان به مثابه برادر ناتنی نگاه می کند و در جهت حل مشکلات فراوان آنها٬ کمترین تلاشی ندارد٬ آیا این فرافکنی ها برای ائمه ی محترم جمعه ی استان٬ می تواند وظیفه ای جدید تعریف کند؟

آیا با گفتن «خودتی»٬ مشکل مردم حل می شود و یا بار سنگین شده ی دولت٬ سبک می شود؟

آیا چنین برخوردی٬ توهین به شعور مردم نیست؟

کدام تاکتیک سیاسی حکم می کند که دوقطبی شمال٬ جنوب و یا سیستانی و بلوچستانی در استان ایجاد شود؟

آیا چنین تاکتیک های انگلیسی در استراتژی «سیاست ما عین دیانت ماست» جایگاهی دارد؟

ما از دولت محترم و استانداری که می گمارد٬ نمی خواهیم ۱۰۰ وعده بدهد و یکی را عمل نکند٬ می خواهیم یک وعده ی داده شده را به سرانجام برساند.

انتهای پیام/
Share/Save/Bookmark